Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Phoca Cart - šablony emailů
07. říj 2025 16:32 - 07. říj 2025 16:38 #150720
Ahoj,
nastavuju si emaily pro zákazníky a administrátory pro jednotlivé stavy objednávky. Vše chápu ale může mi někdo poradit co se to zobrazuje za znaky v seznamech ešablon emailů? Viz obrázek.
Mám tam něco špatně? V došlých mailech je to vše OK.
A v jednotlivých šablonách se mi zobrazuje pokaždé jiný editor, to už mi hlava vůbec nebere. V hlavním nastavení mám Tiny co nabízí instalace Joomly. Viz foto
Díkes za info.
Leoš
nastavuju si emaily pro zákazníky a administrátory pro jednotlivé stavy objednávky. Vše chápu ale může mi někdo poradit co se to zobrazuje za znaky v seznamech ešablon emailů? Viz obrázek.
Mám tam něco špatně? V došlých mailech je to vše OK.
A v jednotlivých šablonách se mi zobrazuje pokaždé jiný editor, to už mi hlava vůbec nebere. V hlavním nastavení mám Tiny co nabízí instalace Joomly. Viz foto
Díkes za info.
Leoš
07. říj 2025 22:34 #150721
Odpověď od Cony
Moderátor
Ty paznaky vypadají na špatné kódování nějakého jazykového souboru nebo databáze. Máš tabulky v databázi nastavené na utf8mb4, nebo utf8mb3? Pokud to druhý, tak ti nebude fungovat rozšířená sada UTF, tedy smajlíci a klingonština
Ten editor mi přijde, že je v obou případech Tiny, jen jinak nakonfigurovaný. Mrkni do nastavení pluginu toho editoru, jestli tam nemáš nějaké výjimky...
Ten editor mi přijde, že je v obou případech Tiny, jen jinak nakonfigurovaný. Mrkni do nastavení pluginu toho editoru, jestli tam nemáš nějaké výjimky...
Poděkovali: Leoš
08. říj 2025 09:44 #150722
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ty zvědavé pičky, to je chyba souboru překladu. Nejrychlejší řešení je stáhnout a nainstalovat poslední verzi překladu. Tam nejsou vůbec ty obrázky, takže problém zmizí. Obrázky se někdy vrátí...
Ten jeden editor vypadá, jako něco jiného než Tiny, je tam i odkaz na Upgrade...
Ten jeden editor vypadá, jako něco jiného než Tiny, je tam i odkaz na Upgrade...
Poděkovali: Leoš
08. říj 2025 11:05 #150723
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Ahoj,
díky za info.
Databázi mám v utf8mb4_unicode_ci
Tiny editor mám v default nastavení
A teď jsem nainstaloval novou češtinu pro Phoca Cart a stal se zázrak. Všechno je OK zmizely paznaky i ten bílý Tiny editor.
A pak hledej chybu....
Kluci moc díky za pomoc, jste borci.
díky za info.
Databázi mám v utf8mb4_unicode_ci
Tiny editor mám v default nastavení
A teď jsem nainstaloval novou češtinu pro Phoca Cart a stal se zázrak. Všechno je OK zmizely paznaky i ten bílý Tiny editor.
A pak hledej chybu....
Kluci moc díky za pomoc, jste borci.
08. říj 2025 12:21 #150724
Odpověď od Cony
Moderátor
Takže za všechno mohl BongLeoš napsal: A teď jsem nainstaloval novou češtinu pro Phoca Cart a stal se zázrak. Všechno je OK zmizely paznaky i ten bílý Tiny editor.
08. říj 2025 12:48 #150725
Odpověď od Bong
Moderátor
Já ... zase já ...
08. říj 2025 15:47 #150726
Odpověď od Cony
Moderátor
Ale jak jsi dokázal ten editor změnit, to je mi záhadou
Nejnovější příspěvky