PhocaCart -Astroid
30. zář 2021 10:51 #144903
Odpověď od Sylvie
Nováček
Dobrý den Cony, děkuji
Já to tak myslela, nejdřív klasicky odinstalovat v administraci a když něco zůstane, zda mohu v db ručně vymazat všechny tabulky s tím spojené. Takže takhle se to nemá dělat? OK. Tak nevím, jak postupovat - jedině smazat web a instalovat vše znovu.
Nejde u VM odinstalovat:
VirtueMart Package
VM - Custom, Virtuemart Simple Download Plugin
A u Phocacart komponenta verze 3.5.7.
Viz přílohy.
Děkuji moc za podporu

Nejde u VM odinstalovat:
VirtueMart Package
A u Phocacart komponenta verze 3.5.7.
Viz přílohy.
Děkuji moc za podporu

30. zář 2021 10:57 #144904
Odpověď od Sylvie
Nováček
Když tam Phoca Cart nainstaluji znovu tak dopadnu takto:
Varování
JInstaller: :Instalace: Chyba SQL Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
Rozšíření Instalovat: SQL chyba zpracování dotazu: DB funkce selhala, číslo chyby 1062
Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
SQL =
INSERT INTO `#__phocacart_order_statuses` (`id`, `title`, `published`, `ordering`, `stock_movements`, `type`, `download`, `change_user_group`, `change_points_needed`, `change_points_received`, `orders_view_display`) VALUES
(1, 'COM_PHOCACART_STATUS_PENDING', '1', '1', '-', '1', '0', '0', '1', '0', '[1]'),
(2, 'COM_PHOCACART_STATUS_CONFIRMED', '1', '2', '=', '1', '0', '1', '1', '1', '[1,3]'),
(3, 'COM_PHOCACART_STATUS_CANCELED', '1', '3', '+', '1', '0', '1', '2', '2', '[1]'),
(4, 'COM_PHOCACART_STATUS_SHIPPED', '1', '4', '=', '1', '0', '1', '1', '1', '[1,2,3]'),
(5, 'COM_PHOCACART_STATUS_REFUNDED', '1', '5', '=', '1', '0', '1', '2', '2', '[1]'),
(6, 'COM_PHOCACART_STATUS_COMPLETED', '1', '6', '=', '1', '1', '1', '1', '1', '[1,2,3]');
Balíček Instalovat: Došlo k chybě při instalaci rozšíření: com_phocacart_v3.5.7.zip
Chyba
Při instalaci balíčku došlo k chybě.
Varování
JInstaller: :Instalace: Chyba SQL Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
Rozšíření Instalovat: SQL chyba zpracování dotazu: DB funkce selhala, číslo chyby 1062
Duplicate entry '1' for key 'PRIMARY'
SQL =
INSERT INTO `#__phocacart_order_statuses` (`id`, `title`, `published`, `ordering`, `stock_movements`, `type`, `download`, `change_user_group`, `change_points_needed`, `change_points_received`, `orders_view_display`) VALUES
(1, 'COM_PHOCACART_STATUS_PENDING', '1', '1', '-', '1', '0', '0', '1', '0', '[1]'),
(2, 'COM_PHOCACART_STATUS_CONFIRMED', '1', '2', '=', '1', '0', '1', '1', '1', '[1,3]'),
(3, 'COM_PHOCACART_STATUS_CANCELED', '1', '3', '+', '1', '0', '1', '2', '2', '[1]'),
(4, 'COM_PHOCACART_STATUS_SHIPPED', '1', '4', '=', '1', '0', '1', '1', '1', '[1,2,3]'),
(5, 'COM_PHOCACART_STATUS_REFUNDED', '1', '5', '=', '1', '0', '1', '2', '2', '[1]'),
(6, 'COM_PHOCACART_STATUS_COMPLETED', '1', '6', '=', '1', '1', '1', '1', '1', '[1,2,3]');
Balíček Instalovat: Došlo k chybě při instalaci rozšíření: com_phocacart_v3.5.7.zip
Chyba
Při instalaci balíčku došlo k chybě.
30. zář 2021 12:24 #144906
Odpověď od Cony

Moderátor
Tohle pořadí je v pořádku, pokud po odinstalaci zůstane něco v DB (jak jsem psal, některé rozšíření jsou tak udělané), klidně tabulky smažte.Sylvie napsal: Dobrý den Cony, děkuji
Já to tak myslela, nejdřív klasicky odinstalovat v administraci a když něco zůstane, zda mohu v db ručně vymazat všechny tabulky s tím spojené.
Tady Vám chybí soubory manifestu, asi by mělo pomoct rozšíření znovu nainstalovat, a pak odinstalovat. Popř. by jste si musela ta rozšíření ručně smazat v tabulce extensions a zkontrolovat, jestli po nich někde nezůstali nějaké soubory.Sylvie napsal: Nejde u VM odinstalovat:
VirtueMart Package
30. zář 2021 12:28 #144907
Odpověď od Sylvie
Nováček
Tady Vám chybí soubory manifestu, asi by mělo pomoct rozšíření znovu nainstalovat, a pak odinstalovat. Popř. by jste si musela ta rozšíření ručně smazat v tabulce extensions a zkontrolovat, jestli po nich někde nezůstali nějaké soubory.[/quote]
Jsem zkoušela znovu instalovat....bohužel to mi stejně nejde. Tak já jdu do řádit databáze
Děkuji!!!
Jsem zkoušela znovu instalovat....bohužel to mi stejně nejde. Tak já jdu do řádit databáze

Děkuji!!!

30. zář 2021 13:01 - 30. zář 2021 13:16 #144908
Promazala jsem tabulky. Web funguje
Virtuemart už ve správci rozšíření nevidím. Ale Phoca Cart tam stále vidím! V databázi nic se slovem phocacart už neexistuje.... Cache prohlížeče jsem promazala. Tak nevím, co proto mohu ještě udělat...?
NAISNTALOVALA JSEM NA TO PHOCA CART ZNOVU A UŽ TO JEDE!
tak díky moc všem! ♥
Odpověď od Sylvie
Nováček
Cony napsal:
Tohle pořadí je v pořádku, pokud po odinstalaci zůstane něco v DB (jak jsem psal, některé rozšíření jsou tak udělané), klidně tabulky smažte.Sylvie napsal: Dobrý den Cony, děkuji
Já to tak myslela, nejdřív klasicky odinstalovat v administraci a když něco zůstane, zda mohu v db ručně vymazat všechny tabulky s tím spojené.
Tady Vám chybí soubory manifestu, asi by mělo pomoct rozšíření znovu nainstalovat, a pak odinstalovat. Popř. by jste si musela ta rozšíření ručně smazat v tabulce extensions a zkontrolovat, jestli po nich někde nezůstali nějaké soubory.Sylvie napsal: Nejde u VM odinstalovat:
VirtueMart Package
Promazala jsem tabulky. Web funguje

NAISNTALOVALA JSEM NA TO PHOCA CART ZNOVU A UŽ TO JEDE!