n3t cookies a slick
ale jim to na seznam stále posílá -1 místo 0 nebo 1.
Poradíte prosím, kde dělám chybu?
tento kód jsem dal do index.php:

Hodí to nějakou JS chybu? Pošleš odkaz na web?
js chybu která by s tím souvisela nevidím.
nejsem si jist, že to mám správně zadaný i zda správně kontroluji výsledek
dík za pomoc

Zkus tohle
Dej vědět, popř. upravím FAQ.
je to bohužel stejné
zkoušel jsem ten skript dát na konec index.php, také to nepomohlo.
Napadlo mě, ty máš přístup na www.testdio.cz.uvds249.active24.cz/ ?
Nemůžeš se podívat tam?

Jste mně s Frantou donutili otevřít nápovědu k Skliku, takže,
1/ skript už není //c.seznam.cz/js/retargeting.js ale //c.seznam.cz/js/rc.js (ve FAQ to bylo správně, ten skript jsi asi měl z nějakého starého pluginu, nebo dokumentace, měnilo se to tuším rok, dva zpátky)
2/ Motáš dohromady konverze a retargeting, konverze volají window.rc.conversionHit a jsou to konverze, tj. např. dokončení objednávky eshopu. Retargeting volá window.rc.retargetingHit a je to retargeting, tj. na každé stránce.
Ve FAQ byla popsána konverze, ne retargeting, doplnil jsem teď oba kódy, ale je potřeba použít tak jak potřebuješ. Tzn. v tvém případě, kdy je to jen retargeting a zřejmě neodesíláš ani údaje uživatele (email, telefon apod.) asi nějak takto
Kompletní příklad je ve FAQ
Z toho plyne poučení, že návody je třeba psát i pro nás blbý.

Mimo jiné, email musí být SHA-256 zahashovaný.
Retargeting
Category musí obsahovat kompletní cestu kategorie, která je v XML feedu. Kategorie z feedu zboží.cz, pokud je někde uložená... (productxport)
pageType detekce typu stránky...
Telefon: Řetězec obsahující telefonní číslo přihlášeného uživatele ve formátu +420123456789
Atd...
Takže žádné copy paste. Faq asi nebude úplně ok, ale i tak díky moc.

dokud nepovolím nebo neodmítnu cookies nepustí se ten kód.
jak to nastavit, aby se hned po načtení stránky (ještě před prací se souhlasem) se kód odeslal s nulou?

Asi je tohle řešení?

Pokud bys chtěl posílat jen jednou máš 2 možnosti:Implementace se může lišit podle zvolené cookie lišty, ve které uživatel nastavuje režim souhlasu. Při implementaci je třeba se řídit technickými možnostmi zvolené cookie lišty.
Při využití parametru consent je vhodné při první návštěvě uživatele, kdy ještě nemáme zaznamenán režim souhlasu, spouštět retargetingový kód bezprostředně po načtení stránky s hodnotou 0 v parametru consent (consent: 0), tedy souhlas zatím nebyl udělen a data budou zpracovány anonymizovaně. Pokud následně uživatel souhlas v cookie liště potvrdí, spusťte retargetingový kód na téže stránce znovu s hodnotou 1 (consent: 1). Tímto postupem zajistíte, že po udělení souhlasu bude možné plné zpracování dat ze vstupní stránky (první navštívené), která může být klíčová pro cílení vašeho retargetingu.
- buď pomocí php zjistit jestli už uživatel souhlas má, nebo už aktivně odmítl a podle toho kód vykreslit
- nebo v JS udělat timeout např. 1s a poslat souhlas s nulou poud do té doby neproběhne change
Já kód upravil a teď se 2x neposílá, ale stále se posílá při každém reloadu stránky.