Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
Obrázek Ověření přístupovým klíčem
při přihlašování do členské zóny na webu www.cesky-fousek.cz se zobrazuje při přihlášení možnost "ověření přístupovým klíčem" . Obrázek který se k tomu váže se zobrazuje moc velký, dá se někde upravit? zmenšit? viz, přiložený obrázek
Nepodařilo se mi najít, kde je možná změna - editace.
Při přihlašování do Joomly jako takové, je to jenom malý řádek.
Děkuji za rady
já si dovolím navázat. Mám stejný problém a jediné, co jsem za celý večer dokázala najít, byla změna barvy jednotlivých buttonů. Velikost nebo úplné odstranění nikoliv. Hledala jsem v template.min.css, kam mě odkazuje prozkoumání prvků v prohlížeči, nicméně to k ničemu nevedlo. Bohatě by mi na webu stačila věta bez obrázku, který je zbytečně složený ze tří buttonů.
Nepomohlo ani vložení stylu do souboru user.css
Předem děkuji.
ainny.cz/login
Vyřešeno: Stačilo vypnout plugin "Přihlášení přístupovým klíčem (bez hesla)". 🙈Ainny napsal: Hezký den,
já si dovolím navázat. Mám stejný problém a jediné, co jsem za celý večer dokázala najít, byla změna barvy jednotlivých buttonů. Velikost nebo úplné odstranění nikoliv. Hledala jsem v template.min.css, kam mě odkazuje prozkoumání prvků v prohlížeči, nicméně to k ničemu nevedlo. Bohatě by mi na webu stačila věta bez obrázku, který je zbytečně složený ze tří buttonů.
Nepomohlo ani vložení stylu do souboru user.css
Předem děkuji.
ainny.cz/login
Nejnovější příspěvky