Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Prosím o pomoc při odstranění tzv.mixovaného obsahu na www.etm.cz

19. čvn 2021 18:09 #144493
Dobrý den, velmi Vás chci poprosit, jestli by se někdo nenašel, kdo by nám pomohl odstranit tzv mixovaný obsah našich stránek.

Včera jsem musel přeinstalovat prohlížeč Firefox, a dnes když jsem se chtěl přihlásit
do redakčního systému, tak mi to nedovolilo.
Obrátil jsem se na poskytovatele webhostingu, kde mi
trpělivě technická pdpora vysvětlila, že náš bývalý IT se s tím vůbec nepáral a přidával tam zejména bannery, které vidíte na titulní straně, jako http !!
Zřějmě využíval u dřívějšího Firefoxu mezipaměť, a neřešil to.

Technická podpora mi řekla, abych poprosil někoho z Joomla fora o naistalování pluginu a provedení opravy, aby tam byly odstraněny přístupy pomocí http, a automaticky nahrazeny https.

Děkuji Vám

Pavel Hála
tel.778 008 250
e-mail:hala@elektrotechnici.cz

20. čvn 2021 09:03 - 20. čvn 2021 09:29 #144494
Odpověď od Cufe
Admin
Dobrý den pane Hálo, ono to nebude tím, že by se IT s něčím vůbec nepáral. Máte web, který jede na Joomla 1.5. bez SSL certifikátu, který se měl zapnout při upgradu webu. Řekl jsem Vám již před 1,5 rokem, že by bylo vhodnější web upgradovat na aktuální verzi Joomla 3, když jste mi představil při naší spolupráci, co vše byste chtěl na něm změnit. Když ale nemáte finance za udělanou práci a navíc dlužíte na fakturách, tak je pak těžké něco dál dělat a nikdo pro Vás dělat s Vaším přístupem určitě nebude. 3x jste byl slušně upomínán. Přestal bych se tedy vymlouvat na IT, který pro Vás na úkor volného času s rodinou pracoval i o víkendech a spíš bych se zaměřil na doplacení faktur a urovnání vztahu s Vaším IT.

S pozdravem
Váš (bývalý) IT

Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Poděkovali: Rudolf

21. čvn 2021 01:15 #144496
Odpověď od Cony
Moderátor

Pavel1956 napsal: ...přidával tam zejména bannery, které vidíte na titulní straně, jako http !!
Zřějmě využíval u dřívějšího Firefoxu mezipaměť, a neřešil to.

Přihlášení do administrace nemá jakoukoliv vazbu na to, zda se někde na webu nahrává banner, který je zablokován. Obávám se, že podpora na hostingu se zaměřila na první věc kterou našla, nicméně na dotaz "kolik je hodin" odpověděla "hodinky Prim mívají problém s baterií". Spíše bych tipl, že jste si přeinstalací Firefox smazal uložená hesla, a teď zadáváte špatné heslo.

Pavel1956 napsal: ...Zřějmě využíval u dřívějšího Firefoxu mezipaměť, a neřešil to...

Toto tvrzení je technicky nesmysl.

Powered by Fórum