Problém při aktualizaci Joomly
19. srp 2021 10:25 #144693
napsal Wolfíí
Problém při aktualizaci Joomly vytvořeno Wolfíí
Dobrý den, prosím o radu. Včera jsem aktualizovala Joomlu z 3.9.28 na 3.10.0 a v průběhu aktualizace nastal problém s internetem a celá aktualizace se zasekla v kroku kontrola před aktualizací - vyskočilo upozornění AJAX, protože internet pracoval extrémně pomalu a pak jsem byla odhlášená z administrace. Nyní v administraci nemohu aktualizaci znovu provést, protože tam mám napsáno, že právě probíhá kontrola, která vlastně neprobíhá. To platí, i když se pokouším aktualizaci provést skrz správce instalací. Jinak zálohu akeeba mám, jen jsem nikdy webové stránky neobnovovala pomocí akeeby a bojím se do toho pustit, abych nikde nic nepokazila. Nemáte nějaký tip, jak by se to dalo vyřešit?
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
19. srp 2021 14:34 #144700
napsal Bong
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Zkuste to jednoduše. Stáhněte si soubor Joomla! 3.10.0 Full Package (.zip) ze stránky
downloads.joomla.org/cms/joomla3/3-10-0
.
V administraci přejděte na Komponenty - Aktualizace Joomla - záložka Nahrát a aktualizovat. Vyhledejte stažený balíček a nainstalujte.
Na www.bongovo.cz si stáhněte češtinu pro Akeeba Backup a další rozšíření a nainstalujte. Pak se Akeeba Backup a dalších nebudete bát :-)
V administraci přejděte na Komponenty - Aktualizace Joomla - záložka Nahrát a aktualizovat. Vyhledejte stažený balíček a nainstalujte.
Na www.bongovo.cz si stáhněte češtinu pro Akeeba Backup a další rozšíření a nainstalujte. Pak se Akeeba Backup a dalších nebudete bát :-)
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.