Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Dobrovolník - správce webu pro kukang.org

28. čvc 2020 16:04 #142737
Ahoj,

- předem se omlouvám, pokud jsem zařadil požadavek do špatné sekce, nenašel jsem lepší místo. A nejedná se o nabídku práce, ale o sehnání dobrovolníka, který umí pracovat v Joomla -

do našeho týmu hledáme dobrovolníka - správce a tvůrce webových stránek v Joomla.
Máme vlastní webové stránky ( www.kukang.org ), které teď procházejí výraznou změnou a zanedlouho je budeme pouštět do světa ( www.test.kukang.org ). Náš současný správce nás po několika letech opouští a my za něj potřebujeme získat náhradu.

Není zde žádná nutnost předchozích projektů a znalostí. Jistě by stačil i zápal pro věc a chuť se učit novým věcem a hlavně chuť pomoci dobré věci, která má mezinárodní přesah. Samozřejmě, čím více bude mít dobrovolník zkušeností, tím lépe půjde práce od ruky. :) Aktuálně se jedná tedy o správu webových stránek a v blízké době i tvorba stránek nových, pro další projekt, které budou skoro stejné jako ty www.test.kukang.org . Dále máme v organizaci další nápady a potřebovali bychom občas nějakou IT radu. :)

Projekt Kukang vznikl asi před 7 lety a měl za cíl ochranu outloně váhavého v Indonésii. Postupem času se ale projekt zvětšoval a začal se zabývat i ochranou přírody v Indonésii celkově. V samotné Indonésii máme postavené centrum ve kterém je několik zaměstnanců a v čechách máme kolem 20 dobrovolníků, kteří pomáhají jak mohou. Je zde tedy i nějaká možnost podívat se přímo do Indonésie.

Samotná dobrovolnícká práce není jakkoliv placená, krom pocitu, že pomáhám dobré věci a že jsem součástí skvělého a mladého týmu lidí se kterými se můžeš potkávat. Zároveň očekávaná práce není žádný full time úvazek, ale smysluplné využití tvého volného času.

Jestli máš zájem s námi dlouhodobě spolupracovat a pomáhat nám, tak vyplň dotazník u IT specialisty na našich stránkách ( kukang.org/cz/jak-pomoci-jako-dobrovolnik )

Díky,
Jarda.

Powered by Fórum