Max_execution_time
Ahoj,
potrebuju poradit od nekoho, kdo tomu rozumi. Na hostingu mam problem s max_execution_time. Mam managed VPS na Nginxu. Zniceho nic, jsem pri nejake aktualizaci Joomly musel porad zvysovat tento cas az na 900, pritom doporuceny je 60. Neslo Joomlu aktualizovat.
Nevite nekdo proc nebo na co se zamerit, pripadne vadi necemu tak dlouhy cas, ktery jsem nastavil?
Dik.
potrebuju poradit od nekoho, kdo tomu rozumi. Na hostingu mam problem s max_execution_time. Mam managed VPS na Nginxu. Zniceho nic, jsem pri nejake aktualizaci Joomly musel porad zvysovat tento cas az na 900, pritom doporuceny je 60. Neslo Joomlu aktualizovat.
Nevite nekdo proc nebo na co se zamerit, pripadne vadi necemu tak dlouhy cas, ktery jsem nastavil?
Dik.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Je to ochrana proti přehlcení serveru. Pokud by byl na severu nějaký dlouhotrvající skript, server jej po určité době odstřihne. 900 znamená čtvrt hodiny, tzn. riskujete, že pokud je někde např. chyba v PHP nebo se skript nějak zacyklí, poběží to na serveru čtvrt hodiny. Když takový skript zavolá víc lidí najednou, máte na čtvrt hodiny po stránkách....
Databaze ma 14mb, takze asi nic hroznyho a z toho ma 2-3mb cache. Co je v databazi tohle? Muzu to smazat? xxx_oldcontent > je to nejaka zaloha (kopie) clanku?
Taky myslim, ze to byla zmena serveru, ale tu me hosting vyvracel, takze jsem zacal patrat jinde. Kde bych se mel podivat nebo jim rict, at se podivaji?
Taky myslim, ze to byla zmena serveru, ale tu me hosting vyvracel, takze jsem zacal patrat jinde. Kde bych se mel podivat nebo jim rict, at se podivaji?