Nemůžu do administrace
Pěkné dopoledne,
něco se stalo a já nevím co. Nemůžu se dostat do administrace. Napíšu jméno a heslo a nic se nestane. Nehodí to žádný error že mám blbě hesla. NIc jen se nepřihlásím.
Instalovala jsme modul pro vysakování hlášky o cookies. Ale pak jsme se tam přihlásila mo žná i 2x Zkoušela jsme to i na jiném kompu. A nic, nic se nestane.
Web funuje bez problémů
Máte prosím někdo nějakou radu ?
Obnova zálohy z hostingu je řešení ale zrovna jako na potvoru jsme tam udělal hodně moc věcí tak si to nechávám jako poslední řešení.
Díky
něco se stalo a já nevím co. Nemůžu se dostat do administrace. Napíšu jméno a heslo a nic se nestane. Nehodí to žádný error že mám blbě hesla. NIc jen se nepřihlásím.
Instalovala jsme modul pro vysakování hlášky o cookies. Ale pak jsme se tam přihlásila mo žná i 2x Zkoušela jsme to i na jiném kompu. A nic, nic se nestane.
Web funuje bez problémů
Máte prosím někdo nějakou radu ?
Obnova zálohy z hostingu je řešení ale zrovna jako na potvoru jsme tam udělal hodně moc věcí tak si to nechávám jako poslední řešení.
Díky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Opravte stávající instalaci Joomly přehráním
Joomla! 3.9.x to 3.9.4 Patch Package (.zip)
(ZIP nahrát spolu s kickstart.php do rootu Joomly a rozbalit).
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Na to není odvaha potřeba. Nic špatného se nestane, pouze se opraví (nahradí) všechny soubory jádra Joomly. Všechno ostatní zůstane zachováno. Většinou to začne fungovat.
V opačném případě máte jistotu, že problém není v souborech Joomly a lze hledat příčinu dál (opravit-optimalizovat databázi, vypnout špatný plugin,...)
V opačném případě máte jistotu, že problém není v souborech Joomly a lze hledat příčinu dál (opravit-optimalizovat databázi, vypnout špatný plugin,...)
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Už to tady někdo psal a mě se to stalo u jednoho zákazníka také.
Po nainstalování cookie modulu se v administraci změnila cesta ke cookie (tu změnil prohlížeč chrome automatickým doplňováním) a následně v safari jsem se nemohl do administrace přihlásit (chyba stejná jako píšete).
Prověřte zda v nastavení joomla nemáte vloženou v cookie cestu (klientka tam měla svoje uživatelské jméno).
Po vymazání vše začalo fungovat.
Třeba je to i Váš případ.
Po nainstalování cookie modulu se v administraci změnila cesta ke cookie (tu změnil prohlížeč chrome automatickým doplňováním) a následně v safari jsem se nemohl do administrace přihlásit (chyba stejná jako píšete).
Prověřte zda v nastavení joomla nemáte vloženou v cookie cestu (klientka tam měla svoje uživatelské jméno).
Po vymazání vše začalo fungovat.
Třeba je to i Váš případ.
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
No tak to mě nenapadlo. Ale dobré vědět pro příště 
Nakonec jsme to celé udělala podle Bongova návodu.
Můžu se optat co to bylo za modul na Cookies? Abych věděla jestli je to ten co jsme použila já. Abych se tomu příště vyhnula.
Nebo kdyby měl někdo bezpečné řešení jak vyřešit tu hlášku o Cookies tak by to bylo fajn.
Díky moc

Nakonec jsme to celé udělala podle Bongova návodu.
Můžu se optat co to bylo za modul na Cookies? Abych věděla jestli je to ten co jsme použila já. Abych se tomu příště vyhnula.
Nebo kdyby měl někdo bezpečné řešení jak vyřešit tu hlášku o Cookies tak by to bylo fajn.
Díky moc

S modulem na Cookies to nesouviselo.Kamila napsal: Nebo kdyby měl někdo bezpečné řešení jak vyřešit tu hlášku o Cookies tak by to bylo fajn.
Bezpečné řešení oznámení o Cookies mi přijde žádné řešení. Česká legislativa to nevyžaduje, ePrivacy to zruší, a uživatel to stejně odklikne aniž by cokoliv čet.