Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nový článek z frontendu padá do uncategorized

12. úno 2019 19:34 #138911
Zdravím,

nenapadá prosím někoho jak vyřešit přidávání nového článku z frontendu, aby nebyl přiřazován neustále do uncategorized?

Při přidávání článku z frontendu v seznamu kategorií se sice objeví info, že článek přidávám do správné kategorie do jaké chci, ale článek se v seznamu neobjeví, protože "spadne" automaticky do uncategorized. Nevím, kde by se to dalo opravit v nastavení.

Zdraví David

12. úno 2019 23:46 #138912
Odpověď od Pavel [byPV]
Začátečník
Zdravím,

otestováno na nejnovější Joomla! 3.9.3 a no problém. V menu mám link na nový článek a po kliknutí si zvolím kategorii a do ní to spadne.

Nejsem si jistý co myslíte tím...

Při přidávání článku z frontendu v seznamu kategorií se sice objeví info, že článek přidávám do správné kategorie do jaké chci

Já vytvořil položku v menu a tam se žádná kategorie, ve které se např. aktuálně nacházím, nepředává. Možná to jde i jinak, ale tuto funkci nepoužívám, tak nevím jak to máte vy.

Jinak u položky menu (pokud to máte stejně) mám na druhé záložce volbu, zda-li chci vše vkládat do konkrétní kategorie (když nevyberu žádnou, tak to spadne právě do "Uncategorized") a nebo ne (stačí vypnout volbu a pak mám na webu při zakládání článku výběr z kategorie jak jsem psal výše).

P.

Powered by Fórum