Rozbitá responzibilita po úpravách CSS
16. srp 2018 18:03 - 16. srp 2018 18:04 #136868
Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
Rozbitá responzibilita po úpravách CSS vytvořeno Martin Balko
Zdravím, vedel by mi prosím niekto pomôcť ako vyriešiť nasledujúci problém na mojom
eshope s parfumami
?
Dávnejšie som upravoval v CSS veľkosť nadpisov, farbu textu..
A až teraz som si všimol, že web nezobrazuje v mobiloch úplne správne -
1. Vo výpise produktov v kategórii parfémov vypisuje tlačídlo pridať do košíka posunuté dolu - a tak z jedného produktu zasahuje do druhého produktu.
2. Stránkovanie vo výpise produktov v kategórii parfumov sa zlieva dokopy + zlieva sa tam aj najnovšie produkty, odporúčané produkty a top produkty.
Najlepšie to vidno tu www.parfumylacno.sk/parfumy-eshop/parfumy-fm-pre-zeny alebo v prílohe. Deje sa to len na mobilných zariadeniach.
Vedel by niekto prosím akou konkrétnou úpravou by som to mohol opraviť?
Ďakujem
Dávnejšie som upravoval v CSS veľkosť nadpisov, farbu textu..
A až teraz som si všimol, že web nezobrazuje v mobiloch úplne správne -
1. Vo výpise produktov v kategórii parfémov vypisuje tlačídlo pridať do košíka posunuté dolu - a tak z jedného produktu zasahuje do druhého produktu.
2. Stránkovanie vo výpise produktov v kategórii parfumov sa zlieva dokopy + zlieva sa tam aj najnovšie produkty, odporúčané produkty a top produkty.
Najlepšie to vidno tu www.parfumylacno.sk/parfumy-eshop/parfumy-fm-pre-zeny alebo v prílohe. Deje sa to len na mobilných zariadeniach.
Vedel by niekto prosím akou konkrétnou úpravou by som to mohol opraviť?
Ďakujem
Majiteľ parfumérie parfumylacno s lacnými parfumami Fm Group vo svetových vôňach, kvalitné napodobneniny originálnych parfémov.
16. srp 2018 18:05 #136869
Odpověď od Martin Balko
vidno tú prilohu? mne ju nezobrazuje alebo ju len nevidím