Nefunkční online platba - při přesměrování chyba
08. led 2018 21:51 #133746
od Jakub
Nefunkční online platba - při přesměrování chyba vytvořil uživatel Jakub
" doména
www.mkmodel.cz
"
Ahoj, používám platební bránu Borgun. Při přesměrování mi napíše chybu VMError- platba zrušena (viz příloha).
Dle IT z platební brány je to pravděpodobně špatně nastavená měna. Tu ale mám jen CZ, tak jak má.
Díval jsem se do objednávky a tam je vypsaná chyba
O:15:"borgun_response":17:{s:14:"*environment";s:4:"test";s:13:"*merchantId";N;s:10:"*orderId";N;s:12:"*reference";N;s:12:"*orderHash";N;s:20:"*authorizationCode";N;s:19:"*creditCardNumber";N;s:8:"*buyer";O:12:"borgun_buyer":9:{s:7:"*name";N;s:8:"*email";N;s:10:"*address";N;s:6:"*zip";N;s:7:"*city";N;s:10:"*country";N;s:8:"*phone";N;s:11:"*referral";N;s:10:"*comment";N;}s:9:"*amount";N;s:11:"*currency";N;s:9:"*status";s:5:"ERROR";s:7:"*step";N;s:9:"*ticket";N;s:19
Nevíte prosím někdo kde je chybka?
MOc díky !
Ahoj, používám platební bránu Borgun. Při přesměrování mi napíše chybu VMError- platba zrušena (viz příloha).
Dle IT z platební brány je to pravděpodobně špatně nastavená měna. Tu ale mám jen CZ, tak jak má.
Díval jsem se do objednávky a tam je vypsaná chyba
O:15:"borgun_response":17:{s:14:"*environment";s:4:"test";s:13:"*merchantId";N;s:10:"*orderId";N;s:12:"*reference";N;s:12:"*orderHash";N;s:20:"*authorizationCode";N;s:19:"*creditCardNumber";N;s:8:"*buyer";O:12:"borgun_buyer":9:{s:7:"*name";N;s:8:"*email";N;s:10:"*address";N;s:6:"*zip";N;s:7:"*city";N;s:10:"*country";N;s:8:"*phone";N;s:11:"*referral";N;s:10:"*comment";N;}s:9:"*amount";N;s:11:"*currency";N;s:9:"*status";s:5:"ERROR";s:7:"*step";N;s:9:"*ticket";N;s:19
Nevíte prosím někdo kde je chybka?
MOc díky !
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
08. led 2018 22:31 #133747
od zpetr
Odpověď od zpetr
verze VM ? - posledni aktualizace právě řešila potíže měna a jazyk.
Jinak pomohlo mi nastavit jeden jedinný jazyk pro shop CZ. Jak shop Shop Language, tak i ve výběru jazyků.
Ale používám jinou bránu, tak to berte jako tip.
Ješte doporučuju srovnat adresu na https přeci jen jsou to platby.
Jinak pomohlo mi nastavit jeden jedinný jazyk pro shop CZ. Jak shop Shop Language, tak i ve výběru jazyků.
Ale používám jinou bránu, tak to berte jako tip.
Ješte doporučuju srovnat adresu na https přeci jen jsou to platby.
09. led 2018 14:51 #133753
od Cony
Odpověď od Cony
No a neměla by být měna spíše CZK než CZ? Není problém právě jen ve špatně nastavené zkratce měny? Popř. nemá ten plugin nějaké nastavení pro měny?jamesssten napsal: Dle IT z platební brány je to pravděpodobně špatně nastavená měna. Tu ale mám jen CZ, tak jak má.