https:// web a umístění (ne)SSL banneru

Ipanema
28. zář 2016 10:18 #128532
Dobrý den / ahoj.
Mám web zabezpečený přes bezplatný Let's Encrypt. Vše funguje normálně. Bez chyby. Až na jednu věc a s ní potřebuji popřípadně pomoci.

.htaccess obsahuje jen a pouze:
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTPS} off
RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI} [L,R=301,NC]

Pak v Komponenty-Bannery-pole vlastní kód mám zadáno (dle instrukcí tvůrce banneru):
<iframe width="200" height="200" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/"></iframe>

Na cíli je malý obrázek vytvořený firmou Royal Canin. Jelikož zabezpečený web spouští nezabezpečený script, tak web opět funguje, ale bez tohoto banneru. Na webu je pouze prázdné místo.
Když web nezabezpečím, tak na normálním http:// se banner na webu samozřejmě zobrazí.

Existuje jiné řešení, než o tomto nešvaru napsat do Royal Caninu, jak 1) mít web zabezpečený na https:// a 2) mít na všech stránkách viditelný i tento banner? Jelikož celý web Royal Caninu SSL nepoužívá, nepředpokládám, že by se z jejich strany něco upravovalo...

Děkuji za reakce a pomoc.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od HonzaKr
28. zář 2016 12:18 #128533
Stáhněte si banner k sobě na web.

Odesláno z mého Z30 pomocí Tapatalk

:: bývalý člen Joomlaportalu ::

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ipanema
28. zář 2016 16:44 - 28. zář 2016 16:44 #128535
Napadlo mě to také jako varianta. Ale bude to znít směšně, ale napíšu to - jak?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ipanema
28. zář 2016 18:16 #128540
Mám vzít jen holý kód banneru a vložit ho na stejné místo? Bude chybět onen Java Script....
<div style="position: absolute; cursor: pointer; overflow: hidden; box-sizing: border-box; border: 1px solid rgb(135, 135, 135); background-color: rgb(255, 255, 255); height: 200px; width: 200px; transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"><div id="bg" style="position: absolute; height: 200px; width: 200px; background-color: rgb(255, 255, 255); transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"></div><div id="image_2" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; top: 30px; left: 0px; height: 200px; width: 200px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/image_2.jpg&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 1;"></div><div id="image_1" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; top: 30px; left: 0px; height: 200px; width: 200px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/image_1.jpg&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 0;"></div><div style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; height: 47px; width: 107px; position: absolute; top: 70px; left: 12px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/txt_1.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 0;"></div><div style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; height: 47px; width: 107px; position: absolute; top: 80px; left: 12px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/txt_2.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 1;"></div><div id="cta_2" style="position: absolute; top: 157px; left: 12px; height: 32px; width: 93px; transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"><div id="cta_bg" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; transform-origin: 0% 50% 0px; top: 12px; height: 20px; width: 100px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/cta_bg.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 1;"></div><div id="cta_arrow" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; top: 18px; left: 82px; height: 8px; width: 9px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/cta_arrow.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"></div><div id="cta_text" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; top: 17px; left: 6px; height: 10px; width: 85px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/cta_text.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"></div><div id="cta_text_0" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; height: 9px; width: 96px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/cta_text_0.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 1;"></div></div><div id="logo" style="background-size: contain; background-repeat: no-repeat; position: absolute; top: 22px; left: 12px; height: 29px; width: 108px; background-image: url(&quot;http://royalcanin-krmivo.cz/banner/vet_200x200/logo.png&quot;); transform: translate3d(0px, 0px, 0px);"></div><div style="position: absolute; background-color: rgb(255, 255, 255); height: 200px; width: 200px; transform: translate3d(0px, 0px, 0px); opacity: 0;"></div></div>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ipanema
30. zář 2016 11:35 #128561
Bohužel mi to nejde. Ani když dám uložit webovou kompletní stránku do HTML, přepíšu cesty v JS, a také v obrázcích a vše z disku nahraji do FTP. Banner se nezobrazí korektně. Pokud tu bude někdo procházet, kdo mi s tím pomůže, budu se revanžovat. Po dvou dnech pokusů se mi to samotnému nezdařilo.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
30. zář 2016 12:39 #128562
Nechce mi to procitat podrobne a pitvat, ale jestli je to jeden obrazek, tak jej stahnete a nahrajte k sobe na web. Pak jej zobrazte pomoci komponenty Bannery.
Jestli je to nejake obrazkove slideshow muzete z obrazku udelat treba GIF a opet zobrazit na svem webu.
Take je mozne, ze vam to funguje a pouzivate nejake rozsireni na blokovani reklam...

Odesláno z mého Tab2A7-20F pomocí Tapatalk

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ipanema
30. zář 2016 14:00 #128564
Kdyby to byl jen obrázek, tak to bych se tady styděl cokoliv napsat...
Mají to složitěji přes 5x různý soubor s *.js
Text i obrázky pozadí jsou zvlášť.

Už to mám přeuložené a vyřešené.
Ať se daří.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.