Důležité Problém s promazáním cache z admin prostředí
04. lis 2015 20:12 #124348
Po kliknutí na promazat mezipaměť mi dá joomla hlášku: Fatal error: Maximum execution time of 90 seconds exceeded in /data/web/virtuals/77989/virtual/www/domains/elektro-revize.eu/libraries/joomla/cache/storage/file.php on line 586
Zkoušel jsem řešit přístup na config přes poskytovatele, ale musel bych si to zaplatit... Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes ?...
elektro-revize.eu/administrator/index.php?option=com_cache
Předem Vám děkuji za odpověď...
Zkoušel jsem řešit přístup na config přes poskytovatele, ale musel bych si to zaplatit... Nevíte, kde by mohl být zakopaný pes ?...
elektro-revize.eu/administrator/index.php?option=com_cache
Předem Vám děkuji za odpověď...
04. lis 2015 20:27 - 04. lis 2015 20:28 #124349
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
tato proměnná se nastavuje v php.ini.
bobhužel bez providera si to asi sám nenastavíte.
Promažte si cache ručně přes FTP a zkontrolujte zda na cache máte oprávnění mazat
bobhužel bez providera si to asi sám nenastavíte.
Promažte si cache ručně přes FTP a zkontrolujte zda na cache máte oprávnění mazat
04. lis 2015 21:17 #124350
Odpověď od lllmateslll
Uživatel
No asi mi nic jiného nezbude... Přes ftp nepokazím nic ? Normálně promazat složku cache ? Jinak oprávnění určitě mám... přestalo to fungovat z ničeho nic...

04. lis 2015 21:38 - 04. lis 2015 21:40 #124351
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Než cokoliv děláte, zálohujte web akeebou.
Toť je otázkou jaké máte oprávnění a důležité je zda také máte vlastnictví.
Promazáním cache opravdu nic nezkazíte
PS co máte proboha za hosting, že za to chtěj zaplatit
Toť je otázkou jaké máte oprávnění a důležité je zda také máte vlastnictví.
Promazáním cache opravdu nic nezkazíte
PS co máte proboha za hosting, že za to chtěj zaplatit
Poděkovali: lllmateslll
04. lis 2015 21:39 #124352
Odpověď od lllmateslll
Uživatel
Díky moc... oprávnění mám a vše jako superuser... ale ještě to překontroluji...
04. lis 2015 21:42 #124353
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
nepleťte si prosím oprávnění v joomle a oprávnění souborů a složek na FTP
04. lis 2015 22:41 #124354
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Řešení je jednoduché a stále stejné.
Váš hosting má problém s VLASTNICTVÍM složek a souborů a vy nepostupujete při instalaci a úpravách webu v souladu s těmito omezeními. Napravte to.
V administraci vašeho hostingu (Wedos) si najděte funkci: Opravit práva souborů. Po opravě vám vše bude fungovat.
Do vaší Joomly si nainstalujte správce souborů Phoca Commander a pro práci se soubory a složkami používejte strikně toto rozšíření pro Joomla. FTP klienta nepoužívejte, pokud ano, musíte po každé práci opět použít výše zmiňovanou opravu.
Váš hosting má problém s VLASTNICTVÍM složek a souborů a vy nepostupujete při instalaci a úpravách webu v souladu s těmito omezeními. Napravte to.
V administraci vašeho hostingu (Wedos) si najděte funkci: Opravit práva souborů. Po opravě vám vše bude fungovat.
Do vaší Joomly si nainstalujte správce souborů Phoca Commander a pro práci se soubory a složkami používejte strikně toto rozšíření pro Joomla. FTP klienta nepoužívejte, pokud ano, musíte po každé práci opět použít výše zmiňovanou opravu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.