Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

PhocaGallery - zobrazení category description

29. zář 2015 06:27 #123643
Přeji dobré ráno všem, potřeboval bych trošku popostrčit s PhocaGallery v tom, že nejsem schopen zobrazi category description u subcategories.

Konkrétně (adresa je např. new.zusodry.cz/galerie/fotogalerie.html ), která zobrazuje subkategorie v kategorii 2012. Členění mají dělané tak, že pro každý rok je hlavní kategorie a ta obsahuje dílčí subkategorie.

To, aby se zobrazila každá subkategorie na celou šířku i přenesení titulku vedle náhledu - to jsem i ošéfoval přes CSS, ale co s tím description?

Ve starší verzi (pro J! 1.5) mi stačilo přetížit script v šabloně a docpat tam onu description. V současné verzi (tedy pokud jsem se koukal správně, tak bych už musel hrábnout i do view.feed.php, což se mi samozřejmě nechce, protože by se to při další případné aktualizaci mohlo přepsat.

Je tedy nějaká jednodušší cesta, jak do subkategorie dostat kromě title i description?
Děkuji za nakopnutí správným směrem.

Martin

29. zář 2015 09:08 #123644
Odpověď od Bong
Moderátor
Stránky vytváříte. Vypněte si tedy SEF URL.
Založte si nový odkaz(y) v menu na kategorii(e) Phoca Gallery a pak můžete hledat co máte kde špatně nastavené nebo upravené. Popisy se objevují: new.zusodry.cz/index.php?option=com_phoc...lery&view=categories

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

29. zář 2015 09:25 #123647
Odpověď od Martens
Návštěvník
Ano, to vím, že popisky se zobrazí jen při zobrazení kategorií, kdy vidím jen kategorie.

Ale problém je v tom, že pokud se vnořím do kategorie (což už je jiný odkaz např. new.zusodry.cz/?option=com_phocagallery&...id=5:2012&Itemid=211 ), která obsahuje subkategorie tak požadavek je ten, aby subkategorie se zobrazila jako jedno sloupcová s tím, že se tam zobrazí právě ten popis pole description) a fotky pak budou normálně jen s názvem fotky jako vícesloupcové.

A právě do té subkategorie nejsem schopen ten popis dostat.

Powered by Fórum