Zobrazení názvu článku v komponentě

iamdave
01. čen 2015 17:52 #121993
Zdravím, potřebuji dostat do jednoho souboru komponenty název aktuálně prohlíženého článku (jde o automatické vyplňování formuláře a "předmět" chci, aby byl vždy název článku a aby se sám vyplnil). Bohužel se mně to vůbec nedaří, PHP neumím, no jsem lama :-) ... každopádně jsem našel následující kód, přes který by to mělo údajně jít, ale nefunguje... nic to nenačte.
<?php
$input = JFactory::getApplication()->input;
$id = $input->getInt('id'); //get the article ID
$article = JTable::getInstance('content');
$article->load($id);

echo $article->get('title'); // display the article title
?>

Můžete mně někdo poradit prosím?

Děkuji

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
02. čen 2015 02:19 #122022
A spouštíte ten kód opravdu na stránce detailu článku?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od iamdave
02. čen 2015 07:52 #122023
No ja nevim ...proste jsem si nasel soubor komponenty, v kterym je kod toho predmetu formulare, kam potrebuju vkladat automaticky ten nazev clanku. At to vlozim kamkoliv do toho souboru, tak na strance formulare se proste neobjevi. Muzu sem vlozit jeste ten soubor, ale je to placena komponenta, tak tim nechci porusit nejaky prava ...

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
02. čen 2015 11:40 #122035
Nevím jak je to udělané, ale pokud je to komponenta, tak buď zobrazujete ne článek, ale tu komponentu, pak je ID zcestné, protože označuje ten formulář a ne článek, a nebo se nejspíš zobrazuje v iframe, pak je to prašť jako uhoď.

Dejte alespoň odkaz na tu komponentu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od iamdave
02. čen 2015 13:16 #122039
Demo: http://demo.jlexart.com/demo.php?rel=home

Pod tim clankem je formular a ja bych chtel do "Subject" automaticky vlozit nazev clanku.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
02. čen 2015 13:43 #122040
A bavill jste se s podporou?
Takto na první pohled v tom nic nebrání, kód který píšete by měl být od oka také funkční. Takže Vám zbývá jej jen správně použít, parvděpodobně nějak takto
$form->setValue('title', null, $titulek_clanku);

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od iamdave
02. čen 2015 14:23 #122041
Ja jsem je ted v poslednich dnech zahltil dotazama, ze jsem jim chtel dat oddych :lol:

Diky, ja to zkusim jeste :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.