Přihlásit se

Zobrazení názvu článku v komponentě

01. čvn 2015 17:52 #121993 napsal iamdave
Zdravím, potřebuji dostat do jednoho souboru komponenty název aktuálně prohlíženého článku (jde o automatické vyplňování formuláře a "předmět" chci, aby byl vždy název článku a aby se sám vyplnil). Bohužel se mně to vůbec nedaří, PHP neumím, no jsem lama :-) ... každopádně jsem našel následující kód, přes který by to mělo údajně jít, ale nefunguje... nic to nenačte.
Code:
<?php $input = JFactory::getApplication()->input; $id = $input->getInt('id'); //get the article ID $article = JTable::getInstance('content'); $article->load($id); echo $article->get('title'); // display the article title ?>

Můžete mně někdo poradit prosím?

Děkuji

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

02. čvn 2015 02:19 #122022 napsal Cony
Odpověď od Cony
A spouštíte ten kód opravdu na stránce detailu článku?

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

02. čvn 2015 07:52 #122023 napsal iamdave
Odpověď od iamdave
No ja nevim ...proste jsem si nasel soubor komponenty, v kterym je kod toho predmetu formulare, kam potrebuju vkladat automaticky ten nazev clanku. At to vlozim kamkoliv do toho souboru, tak na strance formulare se proste neobjevi. Muzu sem vlozit jeste ten soubor, ale je to placena komponenta, tak tim nechci porusit nejaky prava ...

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

02. čvn 2015 11:40 #122035 napsal Cony
Odpověď od Cony
Nevím jak je to udělané, ale pokud je to komponenta, tak buď zobrazujete ne článek, ale tu komponentu, pak je ID zcestné, protože označuje ten formulář a ne článek, a nebo se nejspíš zobrazuje v iframe, pak je to prašť jako uhoď.

Dejte alespoň odkaz na tu komponentu.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

02. čvn 2015 13:16 #122039 napsal iamdave
Odpověď od iamdave
Demo: demo.jlexart.com/demo.php?rel=home

Pod tim clankem je formular a ja bych chtel do "Subject" automaticky vlozit nazev clanku.

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

02. čvn 2015 13:43 #122040 napsal Cony
Odpověď od Cony
A bavill jste se s podporou?
Takto na první pohled v tom nic nebrání, kód který píšete by měl být od oka také funkční. Takže Vám zbývá jej jen správně použít, parvděpodobně nějak takto
Code:
$form->setValue('title', null, $titulek_clanku);

Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.

Powered by Fórum