Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Problémy s přesměrováním po přihlášení

22. dub 2015 11:36 #121553
Dobrý den,

většinou jsem byl schopen si poradit sám, ale teď jsem narazil na problém, který nedokáži vyřešit. Ve frontendu používám standardní přihlašovací modul a mám nastaveno přesměrování na stránku jen pro registrované, toto přesměrování proběhne po opětovném přihlášení, ale při prvním přihlášení nikoliv. Stejně tak mi to v kategorii zobrazí i články pro registrované i když nejsem přihlášen. V administraci mi nefunguje logo k zobrazení titulky (v horní liště úplně vlevo). Nevím jestli je problém v nastaveném .htaccess nebo někde v J! Předchozí verze webu byla v J! 2.5, tak je možné, že se změnilo nastavení .htaccess a já jsem jej správně neupravil.

Můžete mě, prosím, nasměrovat, kde bych měl hledat chybu?

Děkuji moc.

22. dub 2015 17:23 #121566
Odpověď od Ben
Začátečník
Jen doplním upřesnění:
- J! 3.4.1
- šablona Joomspirit99
- problémy dělá i stránka, kde potřebuji mít načtený Google dokument a zároveň kontaktní formulář (pomocí Embed Google Docs Viewer a Plugin Include Component - zobrazení kontaktního formuláře AlfContact) - tady se rozsype design webu

Hledal jsem alternativu pro kontaktní formulář, abych nemusel používat Plugin Include Component, ale neobjevil jsem žádnou, která by v modulu dokázala načíst jméno a email právě přihlášeného uživatele (ideálně bez možnosti editace).

Powered by Fórum