HELP !!! Jak dostat zpět com_contact
09. dub 2015 12:02 #121275
Dobrý den.
Prosim surně o pomoc. Omylem jsem si odinstaloval komponentu kontaky v J3.4. a nedaří se mi ji dostat zpět. Nahrání souborů na hosting nepomohlo. Mohl bych to sice doinstalovat ale to mi hlásí že chybí instalační .XML soubor. Už jsem udělal i update všech souborů Joomly.
Moc děkuji za radu jak to udělat. Nebo kde bych našel základní komponentu contact.
Prosim surně o pomoc. Omylem jsem si odinstaloval komponentu kontaky v J3.4. a nedaří se mi ji dostat zpět. Nahrání souborů na hosting nepomohlo. Mohl bych to sice doinstalovat ale to mi hlásí že chybí instalační .XML soubor. Už jsem udělal i update všech souborů Joomly.
Moc děkuji za radu jak to udělat. Nebo kde bych našel základní komponentu contact.
09. dub 2015 14:27 #121279
Odpověď od Cony

Moderátor
Jestli jste opravdu nahrál všechny soubory zpět, tak zkuste Správce rozšíření - Pátrání. Mělo by to fungovat.
Poděkovali: Coudy
09. dub 2015 14:42 #121280
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Nebo nainstalujte instalacni balicek vasi Joomly jako kterekoli jine rozsireni a nasledne spustte Patrani.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Coudy
09. dub 2015 16:23 #121286
Odpověď od Coudy
Uživatel
Tak pátraní pomohlo ale objevil se mi problém se zápisem do DB Píše mi to : viz níže. Vyprázdnil jsem tabulku ale nepomohlo 
" Chyba
Uložení se nepodařilo z důvodu následující chyby Unknown column 'version' in 'field list' SQL=INSERT INTO `pzhlc_contact_details` (`id`,`name`,`alias`,`con_position`,`address`,`suburb`,`state`,`country`,`postcode`,`telephone`,`fax`,`misc`,`image`,`email_to`,`default_con`,`published`,`ordering`,`params`,`user_id`,`catid`,`access`,`mobile`,`webpage`,`sortname1`,`sortname2`,`sortname3`,`language`,`created`,`created_by`,`created_by_alias`,`modified`,`metakey`,`metadesc`,`metadata`,`featured`,`xreference`,`publish_up`,`publish_down`,`version`) VALUES ('0','Dianetické centrum Ostrava','dianetické-centrum-ostrava','','','','','','','','','','','','0','1','1','{\"show_contact_category\"
"\",\"show_contact_list\"
"\",\"presentation_style\"
"\",\"show_tags\"
"\",\"show_name\"
"\",\"show_position\"
"\",\"show_email\"
"\",\"show_street_address\"
"\",\"show_suburb\"
"\",\"show_state\"
"\",\"show_postcode\"
"\",\"show_country\"
"\",\"show_telephone\"
"\",\"show_mobile\"
"\",\"show_fax\"
"\",\"show_webpage\"
"\",\"show_misc\"
"\",\"show_image\"
"\",\"allow_vcard\"
"\",\"show_articles\"
"\",\"show_profile\"
"\",\"show_links\"
"\",\"linka_name\"
"\",\"linka\":false,\"linkb_name\"
"\",\"linkb\":false,\"linkc_name\"
"\",\"linkc\":false,\"linkd_name\"
"\",\"linkd\":false,\"linke_name\"
"\",\"linke\":false,\"contact_layout\"
"\",\"show_email_form\"
"\",\"show_email_copy\"
"\",\"banned_email\"
"\",\"banned_subject\"
"\",\"banned_text\"
"\",\"validate_session\"
"\",\"custom_reply\"
"\",\"redirect\"
"\"}','0','87','1','+420724561704','','','','','*','2015-04-09 14:20:44','938','','2015-04-09 14:20:44','','','{\"robots\"
"\",\"rights\"
"\"}','0','','0000-00-00 00:00:00','0000-00-00 00:00:00','1') "

" Chyba
Uložení se nepodařilo z důvodu následující chyby Unknown column 'version' in 'field list' SQL=INSERT INTO `pzhlc_contact_details` (`id`,`name`,`alias`,`con_position`,`address`,`suburb`,`state`,`country`,`postcode`,`telephone`,`fax`,`misc`,`image`,`email_to`,`default_con`,`published`,`ordering`,`params`,`user_id`,`catid`,`access`,`mobile`,`webpage`,`sortname1`,`sortname2`,`sortname3`,`language`,`created`,`created_by`,`created_by_alias`,`modified`,`metakey`,`metadesc`,`metadata`,`featured`,`xreference`,`publish_up`,`publish_down`,`version`) VALUES ('0','Dianetické centrum Ostrava','dianetické-centrum-ostrava','','','','','','','','','','','','0','1','1','{\"show_contact_category\"