Re: Problém s Adsmanager
27. bře 2015 15:33 #121158
neviem si rady s Adsmanagerom, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/vase-prispevky/1-ch...oslov-statnych-lesov
nejde mi nastaviť zobrazenie popisu príspevku. Rozšírenie som stiahol ako free môže to byť tým? stretol sa stým niekto?
Každá rada dobrá...
Zdravím Vás,
neviem si rady s Adsmanagerom, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/vase-prispevky/1-ch...oslov-statnych-lesov
nejde mi nastaviť zobrazenie popisu príspevku. Rozšírenie som stiahol ako free môže to byť tým? stretol sa stým niekto?
Každá rada dobrá...
27. bře 2015 15:53 #121159
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Nainstalujte si do Joomly slovenštinu a nastavte ji výchozí alespoň pro frontend, nevypadá to dobře když je půl stránek anglicky. To samé platí o AdsManageru.
Jinak vzhled inzerátů nastavíte v administraci AdsManageru, v češtině je to Způsob zobrazení, kde můžete zvolit:
Náhledy inzerátů: Bude zobrazen pouze zkrácený popis inzerátu, s možností prokliku na podrobnosti.
Plné zobrazení: Bude zobrazen plný náhled inzerátů.
Uživatelsky: Uživateli bude umožněn výběr zobrazení.
Jinak vzhled inzerátů nastavíte v administraci AdsManageru, v češtině je to Způsob zobrazení, kde můžete zvolit:
Náhledy inzerátů: Bude zobrazen pouze zkrácený popis inzerátu, s možností prokliku na podrobnosti.
Plné zobrazení: Bude zobrazen plný náhled inzerátů.
Uživatelsky: Uživateli bude umožněn výběr zobrazení.
27. bře 2015 16:09 #121160
Odpověď od Matej Balla

Uživatel
Administráciu a ako aj celú stránku mám v CZ kôli prekladom k rozšíreniam slovenských veľa nie je... ale čo som sťahoval český balík k Adsmangeru veľa tam toho preložené nebolo, kde by som našiel kompletný preklad v ČJ?
27. bře 2015 16:27 - 27. bře 2015 16:42 #121161
Odpověď od Bong

Moderátor
Kde jste stahoval?
27. bře 2015 16:47 #121163
Odpověď od Bong

Moderátor
Já bych to tipnul na ten překlad z oficiálních stránek...
Čestina je pro verzi 3.0.1, použil ste soubor cs-CZ.com_adsmanager_j30.zip? Pokud ten druhý tak se nedivím, že hromada chybí. Také jsem ještě neprověřoval kompatiilitu s novou verzí AdsManageru.
Mimochodem na www.bongovo.cz se začínají objevovat i slovenštiny. Aktálně pro Phoca Cart a Phoca Commander...
Čestina je pro verzi 3.0.1, použil ste soubor cs-CZ.com_adsmanager_j30.zip? Pokud ten druhý tak se nedivím, že hromada chybí. Také jsem ještě neprověřoval kompatiilitu s novou verzí AdsManageru.
Mimochodem na www.bongovo.cz se začínají objevovat i slovenštiny. Aktálně pro Phoca Cart a Phoca Commander...
Poděkovali: Matej Balla
27. bře 2015 17:05 - 27. bře 2015 17:13 #121165
Odpověď od Matej Balla

Uživatel
áno, na preklad som použil tento súbor cs-CZ.com_adsmanager_j30.zip
27. bře 2015 20:04 #121166
Otázka tedy zní: co tam nemáte přeloženo?
Odpověď od Bong

Moderátor
Zkontroloval jsem změny v poslední verzi. Nové řetězce skutečně přibyly (cca 50), ale ty primárně nepotřebujete (týkají se nastavení map). Přesto je vydána nová aktalizace češtiny, svítí vám v administraci.matthias napsal: A... ale čo som sťahoval český balík k Adsmangeru veľa tam toho preložené nebolo, ...
Otázka tedy zní: co tam nemáte přeloženo?
27. bře 2015 21:51 #121167
Odpověď od Matej Balla

Uživatel
v mojom prípade by bola na mieste skôr otázka, čo tam preložené mám v tej administratíve...keď v administratíve zvolím
kompnenty/adsmanager je tam nepreloženého asi 95%.
kompnenty/adsmanager je tam nepreloženého asi 95%.
28. bře 2015 00:08 #121168
Odpověď od Bong

Moderátor
Ale samozřejmě. Vždyť tam ani můj překlad nikde nemáte :woohoo:
Základní český soubor překladu:
language/cs-CZ/cs-CZ.com_adsmanager.ini - "čeština" z Transifex, tzv. oficiální překlad
administrator/language/cs-CZ/cs-CZ.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
Základní slovenský soubor překladu:
administrator/language/sk-SK/sk-SK.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
language/sk-SK/sk-SK.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
Základní český soubor překladu:
language/cs-CZ/cs-CZ.com_adsmanager.ini - "čeština" z Transifex, tzv. oficiální překlad
administrator/language/cs-CZ/cs-CZ.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
Základní slovenský soubor překladu:
administrator/language/sk-SK/sk-SK.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
language/sk-SK/sk-SK.com_adsmanager.ini - soubor překladu neexistuje
28. bře 2015 22:22 - 28. bře 2015 22:43 #121173
Odpověď od Bong

Moderátor
Slovenčina pro AdsManager je na světě, stahujte na
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/89-adsmanager
Očekávám vaše připomínky.
Očekávám vaše připomínky.
10. dub 2015 15:29 #121302
Odpověď od Matej Balla

Uživatel
takže popis príspevku sa podarilo vyriešiť i keď priznávam nie mojou zásluhou.
Čo mi ďalej robí problémy je, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/1-chladne-zbrane/6-...oslov-statnych-lesov
Je to Adsmanager v základe, pokúšam sa tam vložiť niečo, aby sa vložené príspevky dali komentovať.
Skúšal som to s Jcomments, Simple disqus comment, Disqus, no stále sa mi nedarí, pod príspevky vložiť komentár.
Poznáte niekto nejaké free extensions pre adsmanager, ktoré by mi fungovalo na koment k príspevkom?
Čo mi ďalej robí problémy je, keď si pozriete bajonet.eu/index.php/1-chladne-zbrane/6-...oslov-statnych-lesov
Je to Adsmanager v základe, pokúšam sa tam vložiť niečo, aby sa vložené príspevky dali komentovať.
Skúšal som to s Jcomments, Simple disqus comment, Disqus, no stále sa mi nedarí, pod príspevky vložiť komentár.
Poznáte niekto nejaké free extensions pre adsmanager, ktoré by mi fungovalo na koment k príspevkom?
10. dub 2015 19:17 #121304
Odpověď od Bong

Moderátor
Nemáte experimentovat ale naučit se s rozšíření, které používáte. Jak bylo tady někde krásně psáno: dokumentace je pro sraby... ale kdyby se vám tam chtělo mrknout uvidíte, že AdsManager podporuje běžně jComments
Jenže si musíte tuto komponentu nainstalovat a dále povolit a nastavit plugin AdsManager - jComments (slouží k integraci komentářů jComments do AdsManageru).
Jenže si musíte tuto komponentu nainstalovat a dále povolit a nastavit plugin AdsManager - jComments (slouží k integraci komentářů jComments do AdsManageru).
10. dub 2015 20:07 #121307
Odpověď od Matej Balla

Uživatel
nerozumiem tomu dotazu "dokumentace je pro sraby..."
ale už to funguje.
ale už to funguje.