Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nejde změnit Category Blog layout

04. bře 2015 11:14 #120588
Zdravím,
dělám theme do Joomla 3.4 a když chci změnit Category Blog layout (složka pro přepsání v mé šabloně je html/com_content/category/blog.php, blog_item.php, episodes.php, episodes_item.php ...) Tak nefunguje žádný layout kromě standartního přepsání blog.php ten jediný funguje. Ale ve výběru stylu v Kategorii se mi ukážou všechny. Ale funguje jen blog.php když to přepnu na jiný tak to má styl stále blog.php vůbec nic se nezmění, kromě názvů ve výběru stylů v Kategorii. Také jsem zkoušel přidat soubor episodes.xml a tam editovat ten první řádek:
<layout title="COM_CONTENT_CATEGORY_VIEW_BLOG_TITLE" option="COM_CONTENT_CATEGORY_VIEW_BLOG_OPTION">
změnit na toto:
<layout title="episodes" option="COM_CONTENT_CATEGORY_VIEW_BLOG_OPTION">
nebo také na toto:
<layout title="episodes" option="episodes">
ale po tomto kroku se ani ten styl nezobrazí ve výběru, tak to vůbec nechápu, ale mám takový dojem že když jsem dělal ve starší verzi Joomla 2.5 myslím tak tam mi to šlo normálně.
Díky za rady.

04. bře 2015 13:47 #120602
Odpověď od Cony
Moderátor
Když přidáte ten XML manifest, nezobrazí se Vám nový layout ve výběru layoutů, ale projeví se jako nový typ položky menu.

Powered by Fórum