Přihlásit se

Fatal error:....bootstrap.php on line 476

10. úno 2015 17:09 #120114
Dobrý den
na joomle verze 3 a něco (přesně nevím jaké) mi to hlásí tuto chybu, když zadám do prohlížeče adresu.

Fatal error: Call to undefined method JLoader::registerNamespace() in /data/web/virtuals/clients/client1/web1304/web/_projekt13/libraries/cms.php on line 33

Když zato dám administrator, abych se přihlásil do administračního rozhraní, tak to vyhodí tuto chybu

Fatal error: Call to undefined method JHtml::getJSObject() in /data/web/virtuals/clients/client1/web1304/web/_projekt13/libraries/cms/html/bootstrap.php on line 476

Nevíte prosím co to je? A jak se toho zbavit?
Děkuji moc

10. úno 2015 20:10 #120116
Odpověď od Bong
No jestli samo od sebe a zničeho nic, tak se obraťte na hosting co ám provedli se stránkami.

V opačném případě jste instaloval, migroval, aktualizoval? To je docela podstatné.
Funkční zálohu máte?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

10. úno 2015 23:51 #120118
Odpověď od Cony
HELPLINE: "General Motors HelpLine, jak Vám mohu pomoci?"
ZÁKAZNÍK: "Nastoupil jsem do auta, zavřel dveře a nic se nestalo!"
HELPLINE: "Dal jste klíček do zapalování a otočil jste s ním?"
ZÁKAZNÍK: "Co je to zapalování?"
HELPLINE: "To je zařízení, které bere proud z akumulátoru a otáčí motorem."
ZÁKAZNÍK: "Zapalování? Akumulátor? Motor? Jak to, že musím znát všechny ty technické termíny, když chci jen používat své auto?"

:)

11. úno 2015 09:12 #120121
Odpověď od Jan
Zkusil bych deaktivovat bootstrap v indexu a zkusit načíst stránky znovu, pokud je to problém bootstrapu. Pokud to nepojede ani s deaktivovaným bootstrap framworkem (nejde o css ale spíše o JS framwork). V případě, že error přetrvá, zkusil bych si rozjet poslední funkční zálohu někde na subdoméně stejného hostingu. Pokud problém přetrvá, obrátil bych se na správce hostingu.

Powered by Fórum