Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Zobrazeni vice kategorii v jedne jako blog

01. srp 2014 13:45 #117308
Zobrazeni vice kategorii v jedne jako blog od radek
Zkušený uživatel
Ahoj,

rozhodl jsem se predelat trosku web. Od vcera si s tm hraju a nemuzu prijit na to, jestli je mozne za pouziti rozsireni dodavanych Joomlou zobrazit nekolik kategorii jakoby v jednom blogu. V podstate potrebuji zobrazeni stejne, jako je VZHLED BLOGU KATEGORIE, ale potrebuju tam nacpat vice kategorii. Je to nejak mozne? Zkousel jsem snad vsechny moznosti a nejde mne to za pomoci niceho v Joomle udelat. Mam nejaky rozsireni od Rockettheme, ktery to umi, ale zas tam nechci mit dalsi blbost od Rockettheme, tim spis, kdyz to neumi treba obycejny strankovani.

dik za tip

01. srp 2014 14:04 #117311
Odpověď od Cony
Moderátor
Buď mít kategorie jako podkateegorie jedné nadřazené, zobrazovat tu, a nastavit zobrazení článků z podkategorií, nebo použít štítky...

01. srp 2014 14:10 #117314
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Diky za odpoved.

kategorie jako podkateegorie jedné nadřazené, zobrazovat tu, a nastavit zobrazení článků z podkategorií

Tohle jsem zkousel uz vcera i dnes a nikdy to nezobrazilo clanky jako blog. Takze jsem mel bud neco spatne nastaveny nebo to proste nejde. Pro jistotu sem dam priklad. Potrebuju to takto zobrazeny, ale podminka je po kliku na polozku menu aby to zobrazilo nekolik kategorii najednou. neni nutny, aby se navstevnik orientoval co je z ktere kategorie. Po upgradu na J3 tam stejne blbnou thumbnaily. Nezobrazuji se vlevo, ale na radku. Pouzivam ale Mavik batu, takze chybka je mozna tam.
Code:
http://www.saveafricananimals.org/aktuality-z-afriky/clanky-ze-zivota-zvirat

Stitky pouzivam od vcera, takze jsem rad, ze mne jakz takz funguji v modulu. Zatim netusim, jak bych jimi nahradil kategorie.

01. srp 2014 14:20 #117316
Odpověď od Cony
Moderátor
Mělo by to být nastavení v položce menu typu blog, na záložce Možnosti vzhledu blogu "Včetně podkategorií".

Pro štítky lze přidávat také položky menu, stejně jako pro články.
Poděkovali: radek

01. srp 2014 14:29 #117318
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak to je asi ono, jen se to musi trosku ponastavovat. Ja jsem si byl na 100% jistej, ze polozka menu BLOG KATEGORIE zobrazi jen 1 kategorii a ani me nenapadlo ji zkouset. Drbal jsem se s tema zbylyma dvema a ani s jednou to neslo.

Ty stitky poradne nevim, jak funguji, nechci se zatim poustet do zadnejch vetsich akci:) Pokud nejak postupne prijdu na to, ze maji vyhody, predelam to na ne. Kazdopadne dik, protoze ja uz byl rozhodlej tam dat to Rockettheme.

01. srp 2014 15:42 #117326
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Cony, jestli se sem jeste mrknes. Prosim te, mohl by ses podivat na ty thumbnaily? Ke kazdymu thumbnailu to pridava nejakou CLASS. Potreboval bych zjistit, jestli tu class pridava ten plugin na thumbnaily nebo sablona. Netusim, jak to zjistit, jakmile smazu to THUMBNAIL, tak je to ok a thumbnail se zobrazi jak ma - vlevo..
Code:
<a href="/aktuality-z-afriky/novinky-zajimavosti/181-boj-proti-pytlaceni-a-obchodu-se-slonovinou" class="thumbnail"> <img style="margin-right: 10px; float: left;" alt="slon" src="/images/stories/clankytb/slon.jpg" height="150" width="212" class=""/> </a>

Powered by Fórum