Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Důležité Neukládaná naformatovaného textu v článku do DB

10. dub 2014 22:34 #115478
Zdravím,
setkal se už někdy někdo s nečím takovým že v WYSWING editoru si upravíte text (tagy) tak jak potřebujete a pak dáte uložit a když se podíváte na frontend tak je vše slité do jednoho bloku?

Mě se to ted stallo u komponenty k2 a nevím čím to může být :(

Poradil by mi někdo

P.S. ani když vypnu všechny pluginy a nechám zaplý jen ten žádný editor i přes to se mi to do db neuloží tak jak potřebuji

11. dub 2014 06:30 #115482
Odpověď od Bong
Moderátor
Neuloží do databáze, nebo nezobrazí správně?

V prvním případě máte někde něco nastaveno špatně. Třeba filtrování textu v Joomle nebo editoru. Ve druhém záleží na vaší použité šabloně.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. dub 2014 08:55 #115485
Odpověď od David
Uživatel
To vím, že mám někde něco špatně nastaveno ale nevím kde a co by mohlo být špatně nastaveno.

Nainstaloval jsem JCE i JCK editory protože jsem nevěděl který z nich vkládá bez problému iframy do textu. Ted jsem je odinstaloval a přestalo mi to fungovat.

V DB je to ovšem uloženo správně tak nevím proč se mi to nenačítá do šablony. Články které jsem dělal dříve se normálně zobrazují.

Děkuji za jakékoliv rady

11. dub 2014 09:35 - 11. dub 2014 09:37 #115486
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud je v DB vše správně uloženo, zkuste změnit šablonu na nějakou výchozí. Nebo lépe dejte i odkaz na stránku s chybou aby bylo možné poradit co to způsobuje.

Pozn.: i když si myslím, že to bude spíše nastavením filtrování textu v Joomle a zakázaným prvkům v editorech...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

11. dub 2014 10:15 #115489
Odpověď od David
Uživatel
Stránky jsou bohužel zaheslovány a musí tak i zůstat takže nemůžu poslat odkaz protože bych musel zveřejnit i přístupové údaje což je nepřípustné v tuto chvíli.

Filtrování textu? jak tohle nastavím? nezobrazujemi to ani tagy jako p br apod.

tady je ale kod který jsem ted vytáhl z db:
Code:
<p>LinkedIn tento měsíc spustil oficiální certifikační program pro personalisty. Ti mají nyní možnost obdržet titul LinkedIn Certified Professional – Recruiter. Josef Kadlec, IT headhunter a autor knihy People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment, je prvním Čechem, který tento titul získal. Je zatím jediným certifikovaným recruiterem nejen v České republice, ale dokonce v celém regionu CEE. Za celou redakci HR News gratulujeme.</p> <p>Certifikace spočívá ve složení testu v některém z certifikovaných pracovišť LinkedInu, které se u nás nachází v Brně. Test prověřuje obecné znalosti LinkedInu, tak i znalosti korporátní placené verze LinkedIn Recruiter. LinkedIn prověřuje schopnost vyhledávání a kontaktování pasivních a aktivních kandidátů, posilování obchodní značky a atraktivity pro potenciální zaměstnance, práce s kandidáty v LinkedInu v průběhu celého procesu nebo také práci s LinkedIn inzercí, která funguje trochu jinak než jsou personalisté zvyklí z běžných pracovních inzertních serverů.</p> <p>V souvislosti s touto certifikací jsme se Josefa zeptali na tři otázky:</p>

a takhle se zobrazuje na webu:
Code:
<div class="itemFullText"> LinkedIn tento měsíc spustil oficiální certifikační program pro personalisty. Ti mají nyní možnost obdržet titul LinkedIn Certified Professional &ndash; Recruiter. Josef Kadlec, IT headhunter a autor knihy People as Merchandise: Crack the Code to LinkedIn Recruitment, je prvním Čechem, který tento titul získal. Je zatím jediným certifikovaným recruiterem nejen v České republice, ale dokonce v celém regionu CEE. Za celou redakci HR News gratulujeme. Certifikace spočívá ve složení testu v některém z certifikovaných pracovišť LinkedInu, které se u nás nachází v Brně. Test prověřuje obecné znalosti LinkedInu, tak i znalosti korporátní placené verze LinkedIn Recruiter. LinkedIn prověřuje schopnost vyhledávání a kontaktování pasivních a aktivních kandidátů, posilování obchodní značky a atraktivity pro potenciální zaměstnance, práce s kandidáty v LinkedInu v průběhu celého procesu nebo také práci s LinkedIn inzercí, která funguje trochu jinak než jsou personalisté zvyklí z běžných pracovních inzertních serverů.V souvislosti s touto certifikací jsme se Josefa zeptali na tři otázky:</div>

11. dub 2014 10:55 #115491
Odpověď od David
Uživatel
Ještě můžu poslat jak to vypadá

Powered by Fórum