Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

nefunkční Jtag member directory

30. bře 2014 15:10 - 30. bře 2014 15:10 #115273
nefunkční Jtag member directory od Kdyrja
Uživatel
Dobrý den měly sme na našem webu joomlu 2.5 a všechno dobrý všechno fungovalo a pak sem u známeho viděl joomlu 3.2.3 v plnym provozu a říkám super to musím taky zkusit tak jsem jí hned nahrál. Všechno fungovalo, akorát vzhled se krapet rozhodil tak jsem našel jinej a taky funguje parádně. Ale přestal mi fungovat Jtag member directory. Vždy mě to po kliknutí na stránce napíše chybu a po té přesměruje na hlavní stránku. Zkoušel jsem rozné updaty,... ale nic. A když ho otevřu v administraci a dám nahoře v pravo nastavení tak na mě vyskočí nová stránka kde je napsáno pouze: Note: Sort by ' Custom ' means you can provide order of members manually. You can provide this order at members list

Prosím o radu nebo nějaký nový pluing co by byl hodně podobný. Potřebuju na stránkách udělat členy kde budou jejich fotky a jména a po kliknutí na jméno se zobrazí jeho karta kde bude třeba email, telefon,.... + nějaké jeho fotky. Děkuji mockrát

30. bře 2014 16:07 - 30. bře 2014 16:14 #115274
Odpověď od Bong
Moderátor
Nemůžete jen tak zbrkle aktualizovat mezi verzemi a myslet si, že to nějak vyjde. Myslím, že máte docela štěstí... :). Škoda, že nepíšete co je to "nahrál". Pokud nemáte nainstalováno a aktualizováno korektně nemusí vám lecos fungovat.

Pokud vám komponenta a modul nefunguje, odinstalujte je a nainstalujte si poslední verzi určenou pro vaši Joomlu. extensions.joomla.org/extensions/clients.../members-lists/18687 a opravte )nebo znova vytvořte) položku menu ve frontendu, která na rozšíření odkazuje. Podobná rozšíření naleznete na stránce: extensions.joomla.org/extensions/clients...nities/members-lists

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

30. bře 2014 16:43 #115275
Odpověď od Kdyrja
Uživatel
No všechno až na pár věcí je funkční, ale všechno jsem to už opravil, aktualizoval,... ale ten Jtag member directory prostě nefunguje, mám nejnovější verzi i novou položků v menů sem vytvořil. Všechno odinstaloval a pořád to samé.

Nebo možná mi poradíte takto, předělávám náš starý web do joomly, protože starý nevyhovoval a potřebuju uděla členy jako jsou tady www.odolens-riders.cz/odhaleni/
Pár obrázků a když na jeden kliknu tak se mě zobrazí více o daném uživateli (motorkáři) třeba by to šlo i jinak

30. bře 2014 18:48 #115276
Odpověď od Bong
Moderátor
Jestli se jedná jen o to co vidím na příkladu, není potřeba žádná komponenta. Tohle uděláte za chvíli pomocí článků.

Odinstaloval jste komponentu a modul opravdu pořádně? Smazaly se i původní tabulky databáze patřící ke komponentě? Máte tam navedené uživatele znova?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

30. bře 2014 19:11 #115278
Odpověď od Kdyrja
Uživatel
myslel jsem si že to půjde i jinak, ale bohužel jsem v joomle začátečník. Já se zajímám spíš o HW a mobily takže by stačil nějakej jednodušší návod.

A k tomu Jtag member directory, pouze jsem dal rozšíření> správce rozšíření> pátrání a odinstaloval to Jtag member directory + Jtag member directory category. A potom jsem to opět nainstaloval.

Powered by Fórum