Nainstalovana sablona je prázdná
09. bře 2014 19:56 #114907
Předem se omlouvám za začátečnický dotaz, tedy ... :
Našel jsem si na 10templates.com/ krásnou šablonu. Když ji nainstaluji, tak se mi jeví prázdná (například nejede slideshow fotek) a podobně jako na livedemo. když jsem se na ni díval přes FTP na mém serveru tak tam jsou.
Live demo: joomla.10templates.com/night-hotel/
Moje instalace: joomla.ludek.info/
Díky za info
Luděk
Našel jsem si na 10templates.com/ krásnou šablonu. Když ji nainstaluji, tak se mi jeví prázdná (například nejede slideshow fotek) a podobně jako na livedemo. když jsem se na ni díval přes FTP na mém serveru tak tam jsou.
Live demo: joomla.10templates.com/night-hotel/
Moje instalace: joomla.ludek.info/
Díky za info
Luděk
09. bře 2014 20:28 #114910
Dart Club Žilina ... stránky o Žilinských šípkach
Odpověď od Daniel Dubaj

Začátečník
A nie je to tým, že predmetný ,,slideshow" nemáte na svojej inštalácii zverejnený v nejakej pozícii, ktorú zobrazuje na na stránke? Ide o to, že keď nainštalujete template, zmeníte vzhľad stránky, ale nie nastavenie pozícii v šablóne atď. Na to niektorí tvorcovia majú dema šablón, ktoré sa nainštalujú priamo s nejakou verziou joomly (tie sú však väčšinou platené).
09. bře 2014 20:36 #114911
Odpověď od kabelac
Uživatel
No já jsem jenom nainstalovat Joomla a pak tu šablonu nic jiného jsem nedělal. Klidně se mi na to podívejte
přihlášení je admin/admin
přihlášení je admin/admin
09. bře 2014 20:38 #114912
Odpověď od kabelac
Uživatel
mám pocit, že tam žádné moduly, které bych mohl zveřejnit nepřibyli.
09. bře 2014 21:02 #114913
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
no dle mého tato šablona ve Free verzi toto nemá.
Přímo na stánce výrobce máte odkaz na verzi Pro, kde jsou všechny další funkcionality zpřístupněny.
Ale bude to za $19.99USD.
Najděte si jinou, ale žádná nefunguje tak jak asi čekáte "nahraju šablonu a je hotovo" .... ;o)
Přímo na stánce výrobce máte odkaz na verzi Pro, kde jsou všechny další funkcionality zpřístupněny.
Ale bude to za $19.99USD.
Najděte si jinou, ale žádná nefunguje tak jak asi čekáte "nahraju šablonu a je hotovo" .... ;o)
09. bře 2014 21:16 #114914
Odpověď od Daniel Dubaj

Začátečník
Ja som si tú šablónu nainštaloval a je to aj vo free verzii, teda tá slideshow. Mne ju na stránke zobrazilo. Skúste pozrieť cez ftp, či máte v zložke templates/nighthotel-10templates.com/images/ nejaké obrázky nahraté, tie by sa mali zobrazovať, vyzerá to, že sú súčasťou background stránky :huh:
09. bře 2014 21:17 #114915
Odpověď od kabelac
Uživatel
díky za info, ale bude to v něčem jiným. Nemám tam ani hlavní vodorovné menu, prostě nic.
09. bře 2014 21:34 #114916
Odpověď od Daniel Dubaj

Začátečník
No menu si treba v správcovi menu vytvoriť predsa 
Treba pozrieť nejaké tutorialy ako začať s joomlou, alebo nejaké články, ktoré vyprodukovala miestna komunita napr. tu, kde je mnoho užitočných odkazov
www.bongovo.cz/joomla/7-zacatky-s-cms-joomla

Treba pozrieť nejaké tutorialy ako začať s joomlou, alebo nejaké články, ktoré vyprodukovala miestna komunita napr. tu, kde je mnoho užitočných odkazov
www.bongovo.cz/joomla/7-zacatky-s-cms-joomla
09. bře 2014 21:45 #114917
Odpověď od kabelac
Uživatel
To ano, ale já jsem byl zvyklý, že pokud jsem nahrál šablonu tak tam byli i data. Vlastně jsem je jen modifikoval a povypínal jsem co jsem nechtěl.
Nicméně zde fotky ze slideshow vidím přes FTP. Ale i tak díky. Navíc, ona mi tato šablona už jednou na jiné adrese jela.
L.
Nicméně zde fotky ze slideshow vidím přes FTP. Ale i tak díky. Navíc, ona mi tato šablona už jednou na jiné adrese jela.
L.
10. bře 2014 10:10 #114924
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
Panove kdyz nahrajete POUZE sablonu necekejte, ze vase stranka bude jako demo. K tomu developeri davaji ke stazeni quickstart balicek (joomla+sablona+moduly). Kdyz nahrajete jen sablonu, musite si to ostatni udelat sami.
Ano mate tam obrazky i nivo slider (slideshow), ale to je vse.
Ano mate tam obrazky i nivo slider (slideshow), ale to je vse.
Poděkovali: kabelac
10. bře 2014 10:21 #114925
Odpověď od kabelac
Uživatel
Díky všem za info.
A ten quickstart balíček se instaluje stejně jako šablona přes správce, nebo ho tam mám "natvrdo" nahrát přes FTP jako doplnění šablony. Ono mi to totiž často píše že chybí nějaký xml xoubor a nenainstaluje se to.
A ten quickstart balíček se instaluje stejně jako šablona přes správce, nebo ho tam mám "natvrdo" nahrát přes FTP jako doplnění šablony. Ono mi to totiž často píše že chybí nějaký xml xoubor a nenainstaluje se to.
10. bře 2014 10:33 #114927
Odpověď od prontik

Zkušený uživatel
A vy ten quickastart balicek mate? A kde jste ho vzal, kdyz ke stazeni (u te free verze) je jen sablona.
10. bře 2014 15:48 #114931
Odpověď od kabelac
Uživatel
nyní jsem stáhl nějakou volnou z
www.joomlashine.com/
, kde přímo v nastavení je nabídka instalace sample data. Ta kde jsem měl problém byla: joomla.10templates.com/night-hotel/
díky za odpověd
díky za odpověd