Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Zobrazení galerie i albumů na jedné straně

10. zář 2013 12:14 #110902
Dobrý den přeju,

mohl by mi někdo doporučit galerii, která by dokázala zobrazit nejen fotky v thumbnails a jejich preview, ale také složky s rozdílnými alby. Některé galerie umí vytvořit na první stránce albumy po jejichž otevření se načte nová stránka a zobrazí samotné fotoalbum, ale musí se překlikávat zpět na základní stránku s albumy a zase vjíždět do nových tam a zpátky, což mi nepříjde úplně ideální vzhledem k tomu, že mám v záměru udělat tak 8-10 hlavních albumů, které budou obsahovat rozdílné kategorie fotek. Proto bych rád, aby na úvodní stránce bylo malé menu (ale ne v hlavním top nebo postranním menu), které by nabízelo hlavní kategorie a to tak, aby stále zůstavalo spolu s galerii (thumbnails a jejich preview) na jedné straně. Ideální by bylo, kdyby v malých thumbnails náhledech byly nejdříve alba, až po rozklinutí jejich obsah. Poradí někdo takovou galerii, nebo způsob jakým by se to dalo vyřešit?

10. zář 2013 14:21 #110905
Odpověď od Bong
Moderátor
Technicky jsou to pořád kategorie a podkategorie. Jejich způsob zobrazení si zpravidla můžete v komponentě, nebo položce menu nastavit. U komponent najdete také moduly, tyto nezřídka fungují jako menu pro lepší orientaci v hodně členěných galeriích.

Zkuste se si nějakou galerii vybrat a ověřit její možnosti, myslím, že to co chcete umí i Phoca Gallery. Pravděpodobně ale budete muset nastavit nejprve jednu hlavní společnou kategorii, do které pak těch svých 8-10 vložíte.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: sUNSHINE02

26. zář 2013 11:04 #111343
Odpověď od sUNSHINE02
Uživatel
Opožděně díky za radu! Vyřešil jsem vytvořením postranním menu a v něm jsem každé kategorii přiřadil i jinou kategorii galerie. Původně jsem měl za to, že se to vždy provádí přímo v nastavení galerie...

Powered by Fórum