Roztiahnutý obrázok v detailoch virtuemart /timecraft od templatemonster/

Branso
12. úno 2020 11:39 #141728
Ked si náhrám obrázok produkt do virtuemart tak mi ho stále rozťahuje v detailoch. Posielam obrázok. Ale keď je to presný štvorec tak je všetko v poriadku a nerozťahuje ho.
Posielam link na šablonu je to táto: www.templatemonster.com/demo/60030.html
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
12. úno 2020 12:32 - 12. úno 2020 12:36 #141729
Když nedáte odkaz na stránku s chybou, tak vám těžko někdo poradí přesně. Takže odkaz?

Jinak jednoduše: pokud šablona předpokládá čtvercový obrázek, musíte jej tam dodat... předpokládá čtverec = zobrazí čtverec. Pokud roztáhnete obdélník, zdeformuje se obraz...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Branso
12. úno 2020 13:44 #141730
Stránku ešte nemám na servery, mam ju zatial len v počítači. Ide o to keď nahrám fotku ktorá je štvorcová tak je všetko v poriadku. Ako ste písali zrejme je tak šablona navrhnutá. Ale ja mám dodávateľov, ktorý mi posielajú fotky už upravené ale nie sú v štvorcovom formáte. Je to veľa fotiek a tak sa mi nechce každú upravovať a kontrolovať či je štvorec....

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
12. úno 2020 14:44 #141731
nevím, zda umíte stylování, ale pomůžete si v css "object-fit: cover;".
Pokud by na tu stránku odkaz, napsal bych vám to přesně a vy by jste si ten kód jen zkopíroval.

PS opět mě udivuje, proč se každý snaží vytvářet stránky na localhost. Až je doděláte, budete mít velké problémy při převodu na hosting.
Proč si nezřídíte nějaký hosting zdarma (např. endora) a nestavíte si stránky tam?
Poděkovali: Branso

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Branso
12. úno 2020 16:39 #141732

Ernst napsal: nevím, zda umíte stylování, ale pomůžete si v css "object-fit: cover;".
Pokud by na tu stránku odkaz, napsal bych vám to přesně a vy by jste si ten kód jen zkopíroval.

PS opět mě udivuje, proč se každý snaží vytvářet stránky na localhost. Až je doděláte, budete mít velké problémy při převodu na hosting.
Proč si nezřídíte nějaký hosting zdarma (např. endora) a nestavíte si stránky tam?



Tak super Ernst ...Ďakujem pomohlo object-fit: contain;
Sice som stratil efekt zoom pri nábehu myšky na obrázok ale stačí keď sa to otvorí po odkliku na fullscreen.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.