Přihlásit se

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 bezpečnostní vydání (29 lis 2023)

Joomla 5.0.1 a 4.4.1 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

RocketTheme - sleva

26. kvě 2018 09:54 - 26. kvě 2018 17:22 #136001
RocketTheme - sleva od Bart
Moderátor
Ahoj,

chci upozornit, že na RocketTheme nyní k nadcházejícímu svátku Memorial Day (Den obětí války) nabízí 50% slevu na všechny šablony a 35% slevu na všechny typy členství.

Informace: www.rockettheme.com/join/joomla

27. kvě 2018 08:30 #136014
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
RT tyhle slevy posledni dobou nabizi asi tak 5x do roka. Mozna i casteji. NIkdy driv slevy nemivali a ted jich maji tolik, ze jsou v podstate skoro porad ve sleve. Neni se cemu divit. Nemaji lidi. Za posledni pul rok vydali 2 sablony (driv minimalne 1 za mesic). Neni o co stat. Ja jsem tam jen proto, ze mam od nich sablony uz asi 8 let a nechce se mne predelavat weby. I dyz uz taky meknu a pomalu prechazim pryc. Gantry od RT je pomaly a hodne komplikovany. Pro BFU v podstate nepouzitelny. Komukoliv, komu jsem to instaloval, tak jsem to musel davat pryc nebo jim musim vsem upravovat weby a to se neda, kdyz se tim clovek nezivi. Jediny co u nich je, ze maji proste fakt trosku jiny sablony nez ostatni, ale i tak jim uzivatele nadavaji, ze nekolik poslednich je jen lehce upravena predchozi.

27. kvě 2018 09:41 #136016
Odpověď od Bart
Moderátor
Díky za podělení se o zkušenosti.
Pokud vím, nejsou sami a takový JoomlArt je na tom podobně, ohledně vydávání nových šablon. Navíc dlouho neaktualizovali svůj T3 Framework (i když se objevila drobná oprava 2.7.1)...

28. kvě 2018 17:12 #136052
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Joomlart koupil Gavick. Joomlart na tom neni ani zdaleka podobne. Joomlart letos vydal 4 template a Rockettheme 1. Za pul roku vydali 1 template a jeste maji tu drzost tvrdit, ze platis za aktualizace a ne za template, kdyz nedavno vydavali 12+ tamplet/rok a pak to zmenili a vydali oficialni stanovisko, ze novy template bude 1x za 4-6 tydnu. Nedodrzeli ani to. Zacinaji jit totalne do prdele. Na jejich posrany Gantry musis mit 50 vysokych s cervenym diplomem a jeste maji problem s tim, ze to nechapes ani tak.

Neco tak debilne nelogicky a komplikovany, je pro normalni uzivatele uplne k nicemu. Gantry je dobry pro lidi, co se v necem chteji piplat, neco si rucne nastavovat a menit, ale kdo si zkusil jakykoli pagebuilder, tak vi, ze je cely gantry akorat tak k hovnu. Dnes me zas nasrali, tak su sprostej. Oni udelaji 1 a stejne nazvanej particle a on se chova v kazdym template jinak a v nekterych vubec nefunguje.

28. kvě 2018 17:23 - 28. kvě 2018 17:29 #136053
Odpověď od Bart
Moderátor
Teď narychlo vydali asi 2 šablony u JoomlArt (další se chystá). Ještě před nedávnem jsem měl ten pocit, že ani jeden s tím vydáváním moc nespěchá... Ale to neřeším. Už prostě není takový "boom" jako byl před 7 lety.

U JoomlArt poslední dobou hodně nakupovali. Co od toho čekat, nevím...

Gantry je hodně složitý. Začínám se do něho pomalu dostávat. S tím souhlasím. Na druhou stranu, já chci maximální připůsobení a možnosti nastavení u všeho. A to mi vyhovuje. S tvým názorem se shodnu.
Problém je ho vůbec přeložit. Pracuji na tom, ale je to tak až moc technický...že to bude trvat dlouho. Navíc to chci mít kvalitně. Takže postupně upravuji.

Koupil jsem si InspireTheme, který staví na Gantry a jsem spokojen. Ty možnosti jsou tam mnohokrát větší. To se u RocketTheme říci (aspoň u základní šablony) nedá. Těch particles a atomů co tam je... Navíc kupu ke stažení. To se mi líbí.

S těmi "částicemi (particles)" a "atomy (atoms)" jsou u RocketTheme jak dementi. To je fakt. Nemají to promyšlené a jak píšeš, particles se podle šablony liší, což je hovadina.

Překlad mi pomáhá pochopit to, jak věci fungují... (bylo to tak u WampServeru), tady je to stejné.

28. kvě 2018 18:03 - 28. kvě 2018 18:04 #136054
Odpověď od Bart
Moderátor
Testoval jsem JoomShaper Helix Ultimate, potom YOOtheme Pro. Všechno je to klikací, rychlý. Jen mi tam chybí možnosti. A hodně, hodně mi vadí, že šablony a to všechny vypadají mezi sebou jako přes kopírák. To teda i u RocketTheme.

Máš ještě nějaký tipy, pro mě :)?

Dlouho jsem přemýšlel co vyzkoušet, nakonec jsem zvolil InspireTheme. Já mám Joomlu jen jako koníček, nic víc, nic míň. Nikdy mě neživila a ani nebude. Jsem jen nadšenec... Baví mě IT, ještě zatím :). A díky Joomla! jsem si rozšířil obzory.

Powered by Fórum