Šablona pjo advancedyards free

Tydou
02. říj 2015 19:40 - 02. říj 2015 19:47 #123716
Zdravím, potřeboval bych poradit jak rozdělit nastavení velikosti a odsazení textu nabídky a podnabídky ve vertikálním menu. V admin sekci lze měnit jen barva a velikost celé nabídky. Když si rozkliknu jednotlivou položku nabídky tak podnabídka je stejně velká jen není tučná a dvouslovný název se skoro vždy zalamuje a když tam mám cca 15 položek tak je to seznam dlouhej jako blázen. V css jsem dokázal hýbat jen se šířkou řádků nebo velikostí textu komplet nabídky.

Díky za rady

tady testuju
www.tydou.unas.cz/modely

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
03. říj 2015 00:52 #123720
Chcete-li v CSS hýbat jen s podnabídkou, použijte třeba toto
#left_col .menu ul, #right_col .menu ul {
margin: 0 0 0 10px;
}
#left_col .menu ul li, #right_col .menu ul li {
font-weight: normal;
border-bottom: none;
}
Poděkovali: Tydou

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Tydou
03. říj 2015 10:58 #123722
to je presne to co jsem potreboval, jeste jsem si zuzil radek a je to perfektni, diky moc

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Tydou
04. říj 2015 13:35 #123732
jeste bych mel jeden drobny dotaz, vytvoril jsem si jednu nabidku, kterou bych chtel vlozit horizontalne nad logo, myslel jsem ze to bude top menu a ono je pod logem, sla by nejak snadno zmenit pozice aby top menu bylo nad logem? Ted jsem prolistoval forum jak pridat pozici a ja v teplateDetails.xml mam pozici header a jeste jsem ji nasel v g_module_positions.php, ale v admin casti prirazeni pozice modulu ji nemam, nabidne mi to vsechny ze slozky xml ale header ne, kdyz si misto sablony zobrazim pozice, tak tam vyznacena taky neni, muze byt jen nekde zakazana?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Tydou
04. říj 2015 14:38 #123733
tak jsem to pokoril uplne snadno, ale par hodin jsem tomu venoval

stacilo v souboru includes\html\1_header.php

<?php defined('_JEXEC') or die; ?>

VLOZIT SEM TOTO: <?php include 'navigation.php'; ?> Z KONCE

<?php if ( ($display_logo == "yes") or ($display_search == "yes") ) : ?>
<div id="header">
<div id="header_inner">
<?php if ( ($display_logo == "yes") and ($display_search == "yes") ) : ?>
<div><?php include 'logo.php'; ?></div>
<div><?php include 'search.php'; ?></div>
<?php endif; ?>
<?php if ( ($display_logo == "yes") and ($display_search == "no") ) : ?>
<div><?php include 'logo.php'; ?></div>
<?php endif; ?>
<?php if ( ($display_logo == "no") and ($display_search == "yes") ) : ?>
<div><?php include 'search.php'; ?></div>
<?php endif; ?>
<div class="clr"></div>
</div>
</div>
<?php endif; ?>

protoze navigation.php je nadefinovany top menu

neni to vlozeny v indexu sablony ale ruzne rozhazeny

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.