JoomSport - tenisové turnaje
14. kvě 2020 12:14 #142359
Dobrý den, máte zkušenosti s joomsport?
joomsport.com/product-features.html
Mám športové ligy v tenise a badmintone a chtěl by jsem tenhle program využít... Je v slovenskom jazyce? Zvládnu to nainstalovat sám? Může mi někdo poradit?
Mám športové ligy v tenise a badmintone a chtěl by jsem tenhle program využít... Je v slovenskom jazyce? Zvládnu to nainstalovat sám? Může mi někdo poradit?
14. kvě 2020 15:38 #142364
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
15. kvě 2020 00:23 #142367
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
JoomSport je do slovenštiny pravděpodobně přeložen z 86%, ale jak se k němu dostanete se musíte zeptat přímo autorů JoomSportu.
15. kvě 2020 14:42 #142387
Odpověď od Honza85
Začátečník
Tenhle program je dělaný přímo na tenis nebo se dá využít na bedminton, stolný tenis a squash?
15. kvě 2020 18:36 #142389
Odpověď od Bong

Moderátor
Klidně i na vodní polo, viz. joomsport.com/product-features/sport-list.htmlHonza85 napsal: Tenhle program je dělaný přímo na tenis nebo se dá využít na bedminton, stolný tenis a squash?
15. kvě 2020 19:19 #142390
Odpověď od Honza85
Začátečník
Je to složitý dát joomsport na webove stránky?
15. kvě 2020 19:25 #142391
Odpověď od Honza85
Začátečník
Zajímalo by jestli je rozumný dát přístup na webove stránky, když mi ta specnost (zahraniční) nabízí, že mi naistaluji na můj web ten joomsport? Jaký máte na to názor?
15. kvě 2020 22:50 #142399
Odpověď od Bong

Moderátor
Instalace bude stejně "složitá", jako u jiného rozšíření. Prostě nainstalujete komponentu, moduly pluginy standardním způsobem.
Vzhledem k tomu, že JoomSport Pro je docela drahá záležitost a úkolem autorů je vydělávat, bych se vůbec nebál poskytnout přístup a využít jejich služby.
Stačí pokud jim vytvoříte speciální Superadmin účet, který po instalaci smažete, nebo jen zakážete (pro případné další využití při podpoře).
Vzhledem k tomu, že JoomSport Pro je docela drahá záležitost a úkolem autorů je vydělávat, bych se vůbec nebál poskytnout přístup a využít jejich služby.
Stačí pokud jim vytvoříte speciální Superadmin účet, který po instalaci smažete, nebo jen zakážete (pro případné další využití při podpoře).
15. kvě 2020 23:00 - 15. kvě 2020 23:01 #142401
Nenabízí. Je to podmínka při pravidelných splátkách.
Když to zaplatíte naráz, tak to není součástí - joomsport.com/web-shop/joomsport-for-joomla.html
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
když mi ta specnost (zahraniční) nabízí,
Nenabízí. Je to podmínka při pravidelných splátkách.
Když to zaplatíte naráz, tak to není součástí - joomsport.com/web-shop/joomsport-for-joomla.html
17. kvě 2020 13:26 #142413
Odpověď od Honza85
Začátečník
www.attour.cz
tahle stránka je dělaná cez joomsport?
18. kvě 2020 09:18 #142417
Odpověď od Honza85
Začátečník
Dobrý den, chci se ještě jednou ujistit jestli dělám správné rozhodnutí. Chci dát na svůj web
www.kamosi-sportliga.sk
program joomsport.
joomsport.com/product-features.html
Nemám moc zkušeností s prací na webu.. Dělám si tam nějaké články a přidávám fotky...
www.kamosi-sportliga.sk/presov
Když dám přístup k webu společnosti která prodává joomsport a ona mi to tam nainstaluje dokážu potom sám pracovat a dělat turnaje a ligy? Jak by jste to řešili vy? Pán co mi dělal web nemá čas... Je tenhle program možné využívat taky na založeném webu?
18. kvě 2020 12:16 #142419
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
To je otázka.
Pokud tedy jste si prohlédl komponentu Tournament na www.attour.cz a nevyhovuje Vám a rozhodl jste se pro Joomsport,za sebe vidím několik otzek na které by jste si měl odpovědět především Vy:
- budu mít čas naplnit všechny proměnné, turnaje, pravidla, místa utkání...?
- udělá tohle za mě firma co mi to nainstaluje? - Rozhodně NE, maximálně Vám tam nainstalují demo data.
- mám všechny data připravené? (názvy turnajů, popis, fotky, pravidla, maximální počet přihlášených, ....)
- poběží původní web bez změny nebo tyhle úpravy chci provádět na živém webu?
- instalace od výrobce znamená že nemohu pak dělat úpravy nebo se nějak jinak liší od zakoupení plné verze (cena kolem 500 Euro)?
Pokud bych já do toho šel, tak bych počítal s tím, že si vytvořím testovací doménu a na ní si to nejprve připravím. Přípravné práce (vzhledem k času kolik do toho chci dát každý den) můžou trvat také 1-2 měsíce.
Pokud bych já měl někde platit každý měsíc cca 15 EURO za něco co nevím jestli mi přináší peníze, tak bych chtěl přístup do demo verze (do administrace) a vyzkoušel si vytvořit jeden turnaj, nastavit, přihlásit několik účastníků a provést zápasy. Abych viděl jak mi to jde a jestli to není zbytečný moloch co mi práci spíše ztíží.
Pokud tedy jste si prohlédl komponentu Tournament na www.attour.cz a nevyhovuje Vám a rozhodl jste se pro Joomsport,za sebe vidím několik otzek na které by jste si měl odpovědět především Vy:
- budu mít čas naplnit všechny proměnné, turnaje, pravidla, místa utkání...?
- udělá tohle za mě firma co mi to nainstaluje? - Rozhodně NE, maximálně Vám tam nainstalují demo data.
- mám všechny data připravené? (názvy turnajů, popis, fotky, pravidla, maximální počet přihlášených, ....)
- poběží původní web bez změny nebo tyhle úpravy chci provádět na živém webu?
- instalace od výrobce znamená že nemohu pak dělat úpravy nebo se nějak jinak liší od zakoupení plné verze (cena kolem 500 Euro)?
Pokud bych já do toho šel, tak bych počítal s tím, že si vytvořím testovací doménu a na ní si to nejprve připravím. Přípravné práce (vzhledem k času kolik do toho chci dát každý den) můžou trvat také 1-2 měsíce.
Když dám přístup k webu společnosti která prodává joomsport a ona mi to tam nainstaluje dokážu potom sám pracovat a dělat turnaje a ligy?
Pokud bych já měl někde platit každý měsíc cca 15 EURO za něco co nevím jestli mi přináší peníze, tak bych chtěl přístup do demo verze (do administrace) a vyzkoušel si vytvořit jeden turnaj, nastavit, přihlásit několik účastníků a provést zápasy. Abych viděl jak mi to jde a jestli to není zbytečný moloch co mi práci spíše ztíží.
18. kvě 2020 12:31 #142420
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Ne, ta používá naši komponentu Tournament, ale vzhledem k tomu, že administrace je asi 300% složitější než joomsport, tak na nakonec si myslím, že ji nevyužijete.
Vývoj probíhal přímo na míru zákazníkovi, který pořádá open tenisové turnaje (například na GDPR utratil desítky tisíc, chodí mu tam herci a známé osobnosti a ne všichni souhlasí aby se natáčelo video jak hrají).
Vývoj probíhal přímo na míru zákazníkovi, který pořádá open tenisové turnaje (například na GDPR utratil desítky tisíc, chodí mu tam herci a známé osobnosti a ne všichni souhlasí aby se natáčelo video jak hrají).
18. kvě 2020 13:03 #142421
Odpověď od Honza85
Začátečník
Ten TOURNAMENT se dá někde stáhnou nebo koupit a nainstalovat na web.... Je někde konkrétne popsán co všechno umí...