sleva VM

Ernst
25. lis 2019 20:53 #141188
Poradíte mi někdo, jak vynutit zobrazení slevy v detailu produktu i v případě, že je sleva nulová?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Rudolf
25. lis 2019 21:45 #141193
Úpravou/přidáním podmínky v override sublayoutu?

MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
25. lis 2019 23:28 #141195
ano, zkouším to upravit v prices.php. Ale má to problém, pokud se zavolá
echo $currency->createPriceDiv ('discountAmountTt', 'COM_VIRTUEMART_PRODUCT_DISCOUNT_AMOUNT_TT', $product->prices);
, tak to neudělá nic, protože v tu chvíli je tam sleva 0 (slevu tam později docpává JS) a nic to nevrátí, protože v createPriceDiv je na začátku
if(empty($product_price) and $name != 'billTotal' and $name != 'billTaxAmount') return '';
Pokud by šel currencydisplay.php v helpers přepsat v šabloně, je úprava jednoduchá. já to ale nijak přepsat neumím/nenapadá mě to.

zkouším si v prices.php vytvořit obdobu funkce createpricediv, ale je to strašně složité a nešikovné.

Ideální by bylo, kdyby někdo uměl přepsat currencydisplay.php

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Rudolf
26. lis 2019 01:41 #141198
Zkuste použít funkci roundForDisplay, při určitém způsobu použití by měla vyhovovat.

MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Poděkovali: Ernst

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
26. lis 2019 10:55 #141200
na tu jsem se díval, tu volá i createpricediv (prostřednictvím pricedisplay()). Budu to muset otestovat.
Nejlepší by bylo, kdyby šlo přepsat to currencydisplay.php.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
27. lis 2019 18:13 - 27. lis 2019 18:16 #141204
tak jsem to vyřešil změnou v currencydisplay.php a zapsáním této změny do pamatovníčku :)

Určitě by ale bylo lepší, kdyby VM umožnil zadat, které ceny se mají zobrazit i nulové a nemít to v php natvrdo.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.