nelze instalovat rozšíření
01. lis 2019 16:19 #141003
Přeji pěkný den,
chtěl bych poprosit o pomoc. Nevím proč ale najednou mi Joomla nedokáže instalovat jakékoliv rozšíření. Hlásí mi "Chyba
Instalátor nemůže pokračovat, pokud není nahrávání souborů povoleno.
Nemohu nalézt instalační balíček"
Zkoušel jsem promazat mezipaměť a provedl jsem i obnovu ze zálohy. Nic nepomohlo.
Děkuji za pomoc, Milan
chtěl bych poprosit o pomoc. Nevím proč ale najednou mi Joomla nedokáže instalovat jakékoliv rozšíření. Hlásí mi "Chyba
Instalátor nemůže pokračovat, pokud není nahrávání souborů povoleno.
Nemohu nalézt instalační balíček"
Zkoušel jsem promazat mezipaměť a provedl jsem i obnovu ze zálohy. Nic nepomohlo.
Děkuji za pomoc, Milan
01. lis 2019 17:00 #141004
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Obnovení ze zálohy, stejně jako vyčištění cache vám nepomůže.
Problém je ve špatně nainstalované Joomle, právech a vlastnictví složek a souborů nebo třeba i systémových prostředcích hostingu.
Samo od sebe se nic nepokazí, ale bohužel z tak málo informací těžko radit. Zkuste tedy být trochu sdílnější:
Co jste v poslední době se stránkami dělal (přesun, migrace, obnovení - jakým způsobem to děláte), kde hostujete, odkaz na stránky,... ???
Problém je ve špatně nainstalované Joomle, právech a vlastnictví složek a souborů nebo třeba i systémových prostředcích hostingu.
Samo od sebe se nic nepokazí, ale bohužel z tak málo informací těžko radit. Zkuste tedy být trochu sdílnější:
Co jste v poslední době se stránkami dělal (přesun, migrace, obnovení - jakým způsobem to děláte), kde hostujete, odkaz na stránky,... ???
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.