Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (Včera)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

JU FORM 1.1.7. - neodesílá zprávy

20. bře 2019 21:51 #139516
JU FORM 1.1.7. - neodesílá zprávy od Aqui
Začátečník
Zdarec borci,
v dobré víře a podpoře vývojářů komponent systému J! jsem si zakoupil JU FORM 1.1.7. v domění, že si udělám hromadu zajímavých formulářů. Platební, s kalendářem, atd.
Bohužel při pracném nastavení komponenty, vytvoření formulářů jsem šel na test odesílání. Ale zpráva nepřijde. Hlavní email je nastaven v administraci, J!3.9.4. otestováno odesílám PHP mailserveru, vše v pohodě, testovací mail Joomla! přijde.
Bohužel z JU FORM se jen tváří, že je odeslán, ale nepřijde vůbec nic.
Prošel jsem komponentu celou, nikde se extra email nedoplňuje, tak asi načítá z globální konfigurace.

Mrzí mne, že vývojáři nereagují a soudě dle posledního upgradu ve 2017 asi ani nezareagují. O to víc mne mrzí vyhozené peníze, mohlo jít na vývoj někomu kdo má zájem. Na Joomla extensions jsou feedbacky dobré pro verzi LITE. Pak jsou zde špatné feedbacky obecně pro JU FORM. Už s tím nic moc nenadělám a nevím co dalšího zkusit (krom jiné komponenty). JU Form také čas od času ignoruje Povinné vyplnění pole. Je vyplněno ale hlásí, že pole je povinné!!! Hm.
Nemáte s JU FORM nějaké zkušenosti, řešil někdo podobnou situaci? Moc jsem toho tu nenašel, tak si nedávám moc nadějí, ale třeba se někdo najde s podobným problémem....Díky všem za cokoliv
Díky za jakoukoliv pomoc.

Zdarec :whistle: Aq.

21. bře 2019 12:39 #139520
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
bohužel já ne
myslím si že vhodnější by bylo podpořit www.chronoengine.com/chronoforms nebo ho vyzkoušet zadarmo :)
Poděkovali: Aqui

Powered by Fórum