Došlo k chyb parsování při zpracování následující data formátu JSON:
Ahoj, nevíte kde mohu odstranit tuto chybu? Odesílal jsem testovací email ze stránek a zobrazila se mi tato hláška. Nicméně e-mail dorazil. Děkuji za radu.
<br />
<b>Warning</b>: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in <b>/pub/test/test.cz/web/www/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php</b> on line <b>1444</b><br />
{"success":true,"message":null,"messages":{"message":["Tento e-mail byl \u00fasp\u011b\u0161n\u011b odesl\u00e1n na <strong>Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. <\/ strong> pomoc\u00ed <strong>PHP Mail <\/ strong>. M\u011bli byste zkontrolovat, zda jste tento zku\u0161ebn\u00ed e-mail obdr\u017eeli."]},"data":true}
<br />
<b>Warning</b>: escapeshellcmd() has been disabled for security reasons in <b>/pub/test/test.cz/web/www/libraries/vendor/phpmailer/phpmailer/class.phpmailer.php</b> on line <b>1444</b><br />
{"success":true,"message":null,"messages":{"message":["Tento e-mail byl \u00fasp\u011b\u0161n\u011b odesl\u00e1n na <strong>Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. <\/ strong> pomoc\u00ed <strong>PHP Mail <\/ strong>. M\u011bli byste zkontrolovat, zda jste tento zku\u0161ebn\u00ed e-mail obdr\u017eeli."]},"data":true}
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Ahoj Cony, na hosting jsem se nedíval a je pravda, že to mohu mít zakázáno. Hlášení chyb jsem vypnul a hláška se už neobjeví. Tím jsem, ale problém nevyřešil. Spíše mi jde o to, kdy mi tenhle problém může vadit. Jinak moc děkuji za ochotu poradit

No je to jen warning, takže pokud maily chodí tak zakázáním zobrazení chyb to vyřešené myslím je. PHPMailer, který Joomla používá tuto funkci začal od určité verze používat, a některé hostingy jí mají zakázanou. Jiný řešení je asi opravdu jen použít SMTP místo php mailu.