Nelze se přihlásit přes admin, heslem to není

Robert
31. kvě 2018 14:12 - 31. kvě 2018 14:13 #136118
Dobrý den,
nemůžeme se přihlásit přes admininistratora. Uživatelem ani heslem to není, to jsem zkoušel změnit přímo v DB.
Po zadání jména a hesla stránka jen problikne a nic se nestane a nehodí žánou chybu. Bohužel poslední funkční zálohu nemájí.
Napadlo mne, že by to mohl dělat nějaký plugin. Zkusím je všechny navíc povypínat v _extentensions, ale zatím se nedaří.
Musí se nějak web restartovat nebo zafunguje vypnutí ihned?

Nevíte někdo prosím, jak takovou situaci vyřešit pokud se nelze přihlásit, nebo existuje nějaký error log pro přihlašování.
Je možno takto narušené stránky, které jsou už hotové přesunout na nově instalovaný?

Děkuji moc za pomoc RK

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
31. kvě 2018 16:41 #136123
Pokud se nezobrazí ani chybová hláška "Špatné heslo", pak to obvykle bývá tím, že je vypnutý plugin user - Joomla. Zkuste ho v databázi zkontrolovat.
Poděkovali: Robert

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
31. kvě 2018 16:42 #136124
Pardon, Authentication - Joomla
Poděkovali: Robert

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Robert
31. kvě 2018 18:52 #136127
Dobrý den,

děkuji moc za radu, to jsem kontroloval. (viz printscreen v příloze)
Problém je, že ani při zadaní nesmyslů u přihlašovacích údajů se vůbec nic nestane a stránka jen problikne bez jakékoliv hlášky.

Nejde nějak celý již zadaný obsah webu zálohovat, pak importovat do nově instalovaného?
Nebo jen přeinstalovat zakladní systém Joomla?
Potřebují hlavně zachovat obsah, který byl pracně zadán. Weby normálně fungují
Máme pouze přístup na FTP a do DBdo administrace se nedostaneme.

Děkuji
Přílohy:

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
31. kvě 2018 20:10 - 31. kvě 2018 20:11 #136131
Nic se nestane samo od sebe. Vzpomínejte co se na stránkách dělalo naposledy.

Jestli máte plugin Authentication - Joomla opravdu povolen (na prinscreenu je houby vidět), pak můžete opravit soubory jádra Joomly.
Přes FTP nahrajte na web PLNÝ instalační balíček poslední verze Joomly. Nahraný ZIP rozbalte pomocí kickstart.php od Akeeba Backup.
Po rozbalení přes FTP smažte složku installation, soubor kickstart.php a instalační balíček Joomly.
Pak se zkuste přihlásit.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Robert

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Robert
31. kvě 2018 20:16 #136132
zdravím,
našel jsem na netu podobný problém s řešením, ale zatím nepomohlo:
1) www.itoctopus.com/login-to-joomla-admini...o-error-is-displayed
- zde ale nevím kde mám přepsat to 0 na 1 v kódu nebo stačí pokud je plugin v DB plg_user_joompla je enabled=1
- to také nepomohlo.
2) www.itoctopus.com/joomla-administrator-l...-page-without-errors
- zkontroloval jsem configuration.php položku public $session_handler = 'database';
- ta je ok
3) www.itoctopus.com/byte-order-mark-bom-jo...ogin-to-your-website
- způsob uložení configuration.php musí být uložen jako UTF-8 bez signatury. To jsem zkusil, ale nempomohlo to.

Jaké všechny plg musí být spušteny?

Děkuji

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Robert
31. kvě 2018 20:42 #136134
Dobrý den,

děkuji, reinstalaci zkusím.
Byl jsem jen přizván k problému, který už nastal a weby jsem nedělal.
Informace od uživatele, který dělal změny je těžké dostat vůbec moc tomu nerozumí.
Stačilo, kdyby se ozval hned a web by se obnovil ze zálohy, ale tu na portale skladují jen 7 dní a teď je pozdě.
Jediné co říkal, že instaloval plg ohledně cookie. Podle FTP a datumu souboru je vidět naposled instalovaný "mod_easycookieinfo" ten jsem vypnul, ale nepomohlo to.
Pak říkal, že nastavoval seznam zemí pro objednávku.
To je vše co mi řekl.
Jste ochotný prosím za úplatu se na to podívat a zkusit to opravit?
Děkuji

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
31. kvě 2018 22:56 #136140
Zkuste si promazat Cookies. Možná k tomu modulu easycookies tam je ještě plugin, který cookies maže, popř. jej zakázat v databázi.
Poděkovali: Robert

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Robert
31. kvě 2018 23:21 #136141
teď jsem to zkusil smazat a pomohlo to :-) zrovna jsem to šel napsat

FUNGUJE !!!

Díky moc všem RK

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Robert
31. kvě 2018 23:40 #136142
v configuration.php upravit a jede to.

public $cookie_domain = '';
public $cookie_path = '';

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.