SP Page Builder
17. kvě 2018 17:35 #135724
Odpověď od raki
Uživatel
Aktualizace vzdy skonci chybou i automaticka
mozna chyba licence... koupil jsem sablonu na themeforest.net a mam tam i licencni cislo, ale to asi nebude pro SP page Builder?
mozna chyba licence... koupil jsem sablonu na themeforest.net a mam tam i licencni cislo, ale to asi nebude pro SP page Builder?
17. kvě 2018 17:37 - 17. kvě 2018 17:37 #135725
Odpověď od Bart

Moderátor
Zkus přesně to, co ti navrhuje Cony.Cony napsal:
No tak pokud vidíte jen menu, tak Vám administrace očividně nefungujeraki napsal: Našel jsem SP Page builder ve Správa a dál ji zneverejnit. Administrace mi "funguje" ale vidím jen horní menu na cokoliv kliknu tak vidím jen menu a pod ním bílou obrazovku... Posílal jsem PrintScreen. V předchozích příspěvcích...
Code:do you have access to Joomla admin? If not, please delete that folder: administrator\modules\mod_sppagebuilder_admin_menu
zdroj: www.joomshaper.com/forums/error-0-call-t...start=0#reply-111758
17. kvě 2018 17:40 #135727
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Pokud chceš upgradovat Page Builder tak si myslím že ho musíš mít koupený sólo, nestačí s ním koupit šablonu. Já to mám teď koupený od Joomshaper komplet i s PageBuilderem, takže přesně nevím, ale myslím že i když jsem měl šablony od nich a neměl jsem zvlášť koupený PageBuilder tak upgrade nešel.
17. kvě 2018 21:01 #135731
Odpověď od Cony

Moderátor
Mne na jedné šabloně fungovala i aktualizace Builderu, ale už nevím co to bylo za šablonu a kde jsem ji koupil.
Každopádně furt nechápu, jak můžete pouštět automatickou aktualizaci, nebo cokoliv jiného, když z administrace vidíte jen menu...
Zkuste ten modul smazat jak radí na jejich fóru, nebo alespoň zapněte to hlášení chyb....
Každopádně furt nechápu, jak můžete pouštět automatickou aktualizaci, nebo cokoliv jiného, když z administrace vidíte jen menu...
Zkuste ten modul smazat jak radí na jejich fóru, nebo alespoň zapněte to hlášení chyb....
19. kvě 2018 15:41 #135761
Odpověď od raki
Uživatel
Díky všem už mi to funguje... v administraci jsem smazal složku (jak jste mi poradili...
díky...
díky...