souhlas s COOKIES
Děkuji Milan
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
ono je to asi zase na výkladu ;o) ale tohle mi celkem dáva smysl. Pokud má jen "nahý" web tak asi sušenky není proč řešit.ernst napsal: bohužel se dle obecného výkladu musí na cookies upozorňovat vždy
dokonce by měla být možnost cookie zablokovat
blog.byznysweb.cz/2015/10/cookies-na-webu/

Na normalnim webu pravdu neni potreba zadne souhlasy. Viz www.cookiechoices.org/
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Chybí informovanost ze strany státu.. "Tady vidím velký špatný

Proč stát nemá nějaký "rozcestník" na státní správu. Proč když něco "vyžaduje" není schopen zajistit informace někde na jednom místě? To platí pro Cookies, GDPR, EET...
A hlavně STRUČNĚ, JASNĚ, RYCHLE.
Vize: např. stat.cz - a tam najde vše (proklikáním a vyhledáváním) (existuje portal.gov.cz...ale to je něco jiného)
Smutný.
Bart napsal: Proč stát nemá nějaký "rozcestník" na státní správu. Proč když něco "vyžaduje" není schopen zajistit informace někde na jednom místě? To platí pro Cookies, GDPR, EET...
A hlavně STRUČNĚ, JASNĚ, RYCHLE.
Hehe, protože stát NEVÍ

Je mi to relativně jasné. To, že se něco naučí nazpamět je fajn...ale vždy se mi potvrdilo, že "tihle šprti" to v bežném životě neumí použít (tak jako všude jinde ve škole až po vejšku). Je tu velá byrokracie a nikdo si z "úředníků" neuvědomuje, že chybí PORTÁL, který by ulehčil "běžným" lidem život. Především tím, že by nemuseli prosedět hodiny a hodiny nad zkoumáním něčeho...
Jak říkám smutný. Za sebe bych vizi měl