Fatal error: Class 'ContentHelperAssociation' not
25. bře 2018 23:29 #134827
od Karel
Fatal error: Class 'ContentHelperAssociation' not vytvořil uživatel Karel
Zdravím, prosím o radu zda nevíte čím by mohla být způsobená následující chyba.
Fatal error: Class 'ContentHelperAssociation' not found in /www/doc/www.zaspolecnybranov.cz/www/components/com_content/models/articles.php on line 694
Nevím kdy se přesně objevila...každopádně se mi objevuje už v podstatě ve všech odkazem v menu kromě těch na články. Zkoušel jsem hledat ve foru,ale přímo tuto chybu jsme nenašel. Díky moc
Fatal error: Class 'ContentHelperAssociation' not found in /www/doc/www.zaspolecnybranov.cz/www/components/com_content/models/articles.php on line 694
Nevím kdy se přesně objevila...každopádně se mi objevuje už v podstatě ve všech odkazem v menu kromě těch na články. Zkoušel jsem hledat ve foru,ale přímo tuto chybu jsme nenašel. Díky moc
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
26. bře 2018 04:17 #134828
od Cony
Odpověď od Cony
Tipl bych to na nějaký modul. Nejspíš Novinky, nebo jiný, kterým zobrazujete nějaké články. Ale mohl by to dělat i nějaký plugin.
Prostě někde chybí kód, který danou třídu registruje. Zkontrolujte, jestli máte vše aktuální, popř. postupně zkoušejte vypínat moduly / pluginy až naleznete "viníka".
Prostě někde chybí kód, který danou třídu registruje. Zkontrolujte, jestli máte vše aktuální, popř. postupně zkoušejte vypínat moduly / pluginy až naleznete "viníka".
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.