Přístupy ke článkům
Zdravím,
měl bych prosbu. V rámci webu a administrace jeho obsahu řeším škálovatelnost přístupu pro různé uživatele. Je možné zařídit, aby jednotliví uživatelé viděli v seznamu článků jen ty, do kterých mají skrze kategorie přístup a mohou je editovat? Zatím se mi daří nastavit, že do vybraných článků nemohou vstoupit, ale mohou jim měnit stav, což také není zcela ideální.
Díky moc
měl bych prosbu. V rámci webu a administrace jeho obsahu řeším škálovatelnost přístupu pro různé uživatele. Je možné zařídit, aby jednotliví uživatelé viděli v seznamu článků jen ty, do kterých mají skrze kategorie přístup a mohou je editovat? Zatím se mi daří nastavit, že do vybraných článků nemohou vstoupit, ale mohou jim měnit stav, což také není zcela ideální.
Díky moc
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
OK, trochu chybne jsem se vyjadril..samozrejme to mam definovane v ramci skupin. Jde mi ale o to, ze i kdyz uzivatel nema pristup do daneho clanku, tak jej vidi a muze zmenit jeho stav - odpublikovat. Jedna se mi o to, jestli neni mozne pro danou skupinu mit dostupne jen urcite clanky, ktere ji priradim..
podívejte se na
extensions.joomla.org/extensions/extensi...cess/content-filter/