Style selector

František Ohlidal
22. úno 2018 14:34 #134338
Dobrý den..
Jak je možno, prosím, deaktivovat a(nebo) editovat tlačítko style selector. Konkrétně se mi jedná o jedná o šablonu na adrese stavtym.cz/index.php Děkuji za radu.. :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
22. úno 2018 17:14 #134346
Je to záležitost vaší šablony nebo frameworku. Jestli to nenajdete v nastavení pak nezbude než se podívat do jejich dokumentace.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
22. úno 2018 17:49 #134347
V dokumentaci k produktu není nic k uvedené otázce. :) Selector stylů by mi zase až tak mnoho nevadil ale odkazy vedoucí z něho jsou nefunkční a v genrálním nastavení šablony a frameworku je Style Selector, Layout Style, Predefined Colors a Background Image pouze jako soubor odrážek, které se tak zobrazují i v prozkoumání prvku z kontextového menu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
22. úno 2018 18:04 #134350
Dokumentace, nebo podpora produktu - forum ... to je jedno... Autor tvrdi, že je potřeba upravit kód šablony...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
22. úno 2018 22:30 #134371
.. kde se prosím nachází tento zdroj.kód ve vztahu k styleSelector.? .. v jakém souboru.php.? .. a možná někde v *.xml.?

<section id="style-switcher" style="left: 0px;">
<h2>Style Selector <a href="#"></a></h2>
<div>
<h3 class="">Layout Style</h3>
<div class="layout-style">
<select id="layout-style">
<option value="1">Wide</option>
<option value="2">Boxed</option>
</select>
</div>
<h3>Predefined Colors</h3>
<ul class="colors" id="colors">
<li><a href="/index.php/home/color-preset/color-preset-01" class="green"></a></li>
<li><a href="/index.php/home/color-preset/color-preset-02" class="blue"></a></li>
<li><a href="/index.php/home/color-preset/color-preset-03" class="orange"></a></li>
<li><a href="/index.php/home/color-preset/color-preset-04" class="red"></a></li>
<li><a href="/index.php/home/color-preset/color-preset-05" class="turquoise"></a></li>
<li><a href="/index.php" class="yellow"></a></li>
</ul>
<h3>Background Image</h3>
<ul class="colors bg" id="bg">
<li><a href="#" class="bg1"></a></li>
<li><a href="#" class="bg2"></a></li>
<li><a href="#" class="bg3"></a></li>
<li><a href="#" class="bg4"></a></li>
<li><a href="#" class="bg5"></a></li>
<li><a href="#" class="bg6"></a></li>
<li><a href="#" class="bg7"></a></li>
<li><a href="#" class="bg8"></a></li>
<li><a href="#" class="bg9"></a></li>
</ul>
</div>
</section>

..chtěl bych se pokusit tu vychytávku zachovat pro případné další využití k jiným účelům. Odkazy na stávajícím switcheru byly stejně nefunkční, myslím, už od tvůrce šablony. Samotné tělo měniče je možné /* deaktivovat */ v switcher.css ale to bych nechtěl..
Děkuji za pomoc. :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
23. úno 2018 11:51 - 23. úno 2018 11:51 #134383

StavTym napsal: .. kde se prosím nachází tento zdroj.kód ve vztahu k styleSelector.? .. v jakém souboru.php.? .. a možná někde v *.xml.?

Váš správce souborů má určitě funkci vyhledávání v obsahu souborů. Využijte ji.

StavTym napsal: .chtěl bych se pokusit tu vychytávku zachovat pro případné další využití k jiným účelům ... tělo měniče je možné /* deaktivovat */ v switcher.css ale to bych nechtěl..

Pokud deaktivujete funkci v CSS, pak ji můžete kdykoli aktivovat, tedy i zachovat pro případné využití a také vám zřejmě odpadne nutnost dříve zmiňovaných úprav.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
24. úno 2018 15:44 #134405
.. dobrý den. A kde bych, prosím, mohl toho správce souborů nalézt. Předpokládám že se nejedná o rozšíření..? :)

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
24. úno 2018 18:32 #134410
Správce souborů - souborový manager, program pomocí kterého se soubory pracujete.
Průzkumník souborů, Total Commander, FreeCommander, Altap Salamander, FileZilla, FAR, ... co já vím co požíváte...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od František Ohlidal
24. úno 2018 21:51 #134411
..používám Adobe Dreamweaver CC k editaci na vzdáleném serveru a k odesílání FileZilla. Ale žádný z nich nevyhledá skripty v neotevřeném souboru. A tam kde se mi logicky nabízí že by onen skript k editaci mohl být..tak tam nikde není. Takže nevím kde jej vyhledat k úpravě. Není možné že by se sekce skriptů k měniči stylů byla ukryta ve skrytém souboru.?

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Bong
24. úno 2018 23:52 #134412
Aha, FileZilla neumí prohledávat obsah... Ostatní ano.

Soubory, které chcete upravovat jsou editovatelné pomocí textového editoru (dokonce i ten, třeba PsPad umí vyhledávat v obsahu). Není potřeba nic speciálního.
Soubor můžete jednoduše najít třeba přímo v instalačním balíčku, pak už jej najdete na webu jednoduše.
Úpravy provádějte na vašem PC. Prostě si stáhněte zálohu webu na vaše PC a zpět nahrajte jen upravený soubor...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: František Ohlidal

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.