Banner.
Ahojte.
Prosím o radu, ako si vytvorím bannery (slider). web. www.bioobchods.sk . Skúšam to cez komponenty - reklama - reklama a pravdepodobne musím mať vytvoreného klienta. Ale to neviem ako spraviť. Možno sa mýlim a postupujem zle. Jedná sa o Joomla 3.8.3.
Vďaka za radu.
Prosím o radu, ako si vytvorím bannery (slider). web. www.bioobchods.sk . Skúšam to cez komponenty - reklama - reklama a pravdepodobne musím mať vytvoreného klienta. Ale to neviem ako spraviť. Možno sa mýlim a postupujem zle. Jedná sa o Joomla 3.8.3.
Vďaka za radu.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Áno mám slider, len ho chcem obmeniť a nejako mi to nejde. Neviem či to nebude aj tým, že pri aktualizáciách mi zmizla väčšina obrázkov a musel som to riešiť cez zálohu webhostingu. Podľa návodu by to mal byť postup: komponenty - reklama - reklama ale buď som to zabudol a robím to nesprávne alebo sa niečo zmenilo pri aktualizáciách. Rád si nechám poradiť a budem vďačný za radu.
Ta složka banner, kterou vidíte ve Správci médií je vlastně ta, kterou používá komponenta Bannery.
Každé rozšíření má nápovědu či tutorial. Podívejte se k autorům.
Dle mého stačí (třeba přes Správce médií) jen nahrát obrázky do nějaké složky a v nastavení modulu slideru obrázky, nebo složku vybrat....
Každé rozšíření má nápovědu či tutorial. Podívejte se k autorům.
Dle mého stačí (třeba přes Správce médií) jen nahrát obrázky do nějaké složky a v nastavení modulu slideru obrázky, nebo složku vybrat....
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
máte tam tohle? -
extensions.joomla.org/extensions/extensi...show/smart-slider-2/
pokud ano, tak tady je návod - smartslider3.helpscoutdocs.com/