Joomla! 4.3.0 aktualizace (18 dub 2023)
Joomla 4.3.0 je nyní k dispozici ke stažení. Jedná se o vydání, které opravuje několik menších chyb a přidává nové zajímavé funkce. Joomla! 3.10 bude i nadále podporována bezpečnostními opravami až do 17. srpna 2023, což vám dává dostatek času na naplánování přechodu na Joomla! 4 a případnou aktualizaci rozšíření na verze kompatibilní s Joomla! 4.
Nefunguje vyhledávání
28. pro 2017 19:23 #133527
Zdravím ve spolek.
Na Joomle 3.8.3 (webhosting Wedos) mi přestalo fungovat (nevím kdy) vyhledávání. Při zadání neprázdného dotazu dostanu hlášku "Chyba: 0 - Call to a member function getState() on boolean" viz www.pelechy.cz ". Pan Google nepomohl. Už si s tím hraju druhej den a došly mi nápady.
Nenapadá vás řešení? Předem díky za rady.
Na Joomle 3.8.3 (webhosting Wedos) mi přestalo fungovat (nevím kdy) vyhledávání. Při zadání neprázdného dotazu dostanu hlášku "Chyba: 0 - Call to a member function getState() on boolean" viz www.pelechy.cz ". Pan Google nepomohl. Už si s tím hraju druhej den a došly mi nápady.
Nenapadá vás řešení? Předem díky za rady.
29. pro 2017 12:12 #133531
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
máte v nějakém skrytém menu nastavenu vyhledávací stránku?
Nejde vám ani slide.
To se stalo samo od sebe nebo jste něco aktualizoval?
Nejde vám ani slide.
To se stalo samo od sebe nebo jste něco aktualizoval?
29. pro 2017 12:31 #133534
Odpověď od Zbyňďátor
Uživatel
1.) Ve skrytém menu není - když zadám nulovou hodnotu při vyhledávání, stránka se zobrazí.
2.) Nejde vám ani slide. - Nerozumím
3.) Nevím kdy se to stalo, přišel jsem na problém náhodou. Joomlu aktualizuji pravidelně.
2.) Nejde vám ani slide. - Nerozumím
3.) Nevím kdy se to stalo, přišel jsem na problém náhodou. Joomlu aktualizuji pravidelně.
29. pro 2017 13:43 - 29. pro 2017 14:21 #133536
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Copak Joomlu, ale i rozšíření je třeba aktualizovat. Mrkněte co vám to ukazuje za chyby:
Začněte tím, že povypínáte pluginy a moduly třetích stran (slide, powr, facebook,..)... a hned uvidíte, který to dělá.
OT.: V URL se vám objevuje /domains/pelechy.cz/index.php, něco máte špatně. Nechybí vám náhodou originál .htaccess v adresáři WWW, nebo doména v configuration.php - public $live_site = '';?
Ohavného index.php se zbavíte pomocí .htaccess Joomly a nastavením SEO v Globálním nastavení Joomly.
Mimochodem ten FB dole na stránce je také příšernost, zkuste třeba Perfect Everything in Everyway.
Začněte tím, že povypínáte pluginy a moduly třetích stran (slide, powr, facebook,..)... a hned uvidíte, který to dělá.
OT.: V URL se vám objevuje /domains/pelechy.cz/index.php, něco máte špatně. Nechybí vám náhodou originál .htaccess v adresáři WWW, nebo doména v configuration.php - public $live_site = '';?
Ohavného index.php se zbavíte pomocí .htaccess Joomly a nastavením SEO v Globálním nastavení Joomly.
Mimochodem ten FB dole na stránce je také příšernost, zkuste třeba Perfect Everything in Everyway.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Zbyňďátor
29. pro 2017 17:45 #133541
Odpověď od Zbyňďátor
Uživatel
Pes byl zakopanej v pluginu "Hledat - DPCalenar" - ten jsem "samozřejmě" jako jeden z mála při testování nevypnul (tluču hlavou o zeď
). Po vypnutí už vyhledávání funguje. FB na konci je děs, vím, ale nevěděl jsem o lepším řešení. Bongu díky za rady! Zapracuji na jejich realizaci.