Jednoduchý objednací formulář
V práci se dozvěděli, že jsem kdysi dávno dělal weby -spíš jako zálibu a tehdy ještě jenom "natvrdo" v kódu (co bych dal za joomlu). Zbytek dávám, jenom bych potřeboval jednoduchý objednací formulář, který by se jenom odesílal na email - něco jako zde
http://www.gth.cz/bbc-filadelfie/objednavkovy-formular
čili opravdu jednoduché, moduly co jsem zatím našel jsou pro to zbytečně složité. Budu vděčný za návrhy, díky.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
no jo ale ten není pro J3 free sice není drahý, ale nevyzkoušíš než koupíš.
Jsou tu ještě
breezingforms crosstec.org/en/downloads/breezingforms-for-joomla.html
a Chronoforms www.chronoengine.com/
Jsou tu ještě
breezingforms crosstec.org/en/downloads/breezingforms-for-joomla.html
a Chronoforms www.chronoengine.com/
free a velmi dobrý je chronoforms -
extensions.joomla.org/extensions/extensi...k/forms/chronoforms/
Doporučil by som Visforms, kvalitné a pritom jednoduchšie ako Chronoforms
extensions.joomla.org/extensions/extensi...back/forms/visforms/
extensions.joomla.org/extensions/extensi...back/forms/visforms/
Dobrý den,
zkouším visforms v základní bezplatné verzi a zjistil jsem, že pravděpodobně nedokáže odesílat přílohu e-mailem. Do e-mailu mi přijde pouze odkaz na stažený soubor, který je v TMP.
Je tomu opravdu tak?
Na domovských stránkách jsem našel, že pro odeslání přílohy e-mailem je potřeba zakoupit plnou verzi, pokud mi to google dobře přeložil.
Jakou máte s VISFORMS zkušenost?
Děkuji za odpověď, Milan
zkouším visforms v základní bezplatné verzi a zjistil jsem, že pravděpodobně nedokáže odesílat přílohu e-mailem. Do e-mailu mi přijde pouze odkaz na stažený soubor, který je v TMP.
Je tomu opravdu tak?
Na domovských stránkách jsem našel, že pro odeslání přílohy e-mailem je potřeba zakoupit plnou verzi, pokud mi to google dobře přeložil.
Jakou máte s VISFORMS zkušenost?
Děkuji za odpověď, Milan
zkuste chrobnoforms6 -
extensions.joomla.org/extensions/extensi...k/forms/chronoforms/
ten to stoprocentně umí, omezení má jen na max 15 vstupních polí
ten to stoprocentně umí, omezení má jen na max 15 vstupních polí
Moje odporúčanie Visforms komponenty vychádzalo z témy, ktorá ma v nadpise slovíčko "Jednoduchý" 
Preto Visforms, a možno aj preto, že som si ho obľúbil, z tých free je podľa mňa z hľadiska kvality a obsluhy asi naj.
Čo sa týka prílohy mailom, máte pravdu, toto ide iba v platenej verzii.
Zhodou okolností (keďže som sa podieľal na lokalizácii) mám aj platenú verziu, ale možnosť posielať prílohy mailom som ešte nevyužil...
Chronoforms je určite kvalitný, s obrovskými možnosťami, ale podľa mojich skúseností nie jednoduchý. Mám ho nainštalovaný na jednom webe, funguje tam všetko možné, dokonca aj multilanguage form s vlastnými prekladmi som tam rozchodil, ale bola to makačka
Ale naozaj Chronoforms má teda funkcionalitu brutálnu!

Preto Visforms, a možno aj preto, že som si ho obľúbil, z tých free je podľa mňa z hľadiska kvality a obsluhy asi naj.
Čo sa týka prílohy mailom, máte pravdu, toto ide iba v platenej verzii.
Zhodou okolností (keďže som sa podieľal na lokalizácii) mám aj platenú verziu, ale možnosť posielať prílohy mailom som ešte nevyužil...
Chronoforms je určite kvalitný, s obrovskými možnosťami, ale podľa mojich skúseností nie jednoduchý. Mám ho nainštalovaný na jednom webe, funguje tam všetko možné, dokonca aj multilanguage form s vlastnými prekladmi som tam rozchodil, ale bola to makačka

Ale naozaj Chronoforms má teda funkcionalitu brutálnu!
mluvíte o chronoforms 5 nebo 6?
Pětka byla pro jednoduché formuláře trochu složitější, ale šestka umožňuje dělat jednoduché formuláře velmi jednoduše
a chronoforms má i k neplacené verzi velmi kvalitní podporu, vše jsem s nimi vždy vyřešil
Pětka byla pro jednoduché formuláře trochu složitější, ale šestka umožňuje dělat jednoduché formuláře velmi jednoduše
a chronoforms má i k neplacené verzi velmi kvalitní podporu, vše jsem s nimi vždy vyřešil