Jednoduchý objednací formulář
20. lis 2017 20:08 #133081
V práci se dozvěděli, že jsem kdysi dávno dělal weby -spíš jako zálibu a tehdy ještě jenom "natvrdo" v kódu (co bych dal za joomlu). Zbytek dávám, jenom bych potřeboval jednoduchý objednací formulář, který by se jenom odesílal na email - něco jako zde
www.gth.cz/bbc-filadelfie/objednavkovy-formular
čili opravdu jednoduché, moduly co jsem zatím našel jsou pro to zbytečně složité. Budu vděčný za návrhy, díky.
21. lis 2017 10:37 #133087
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
no jo ale ten není pro J3 free sice není drahý, ale nevyzkoušíš než koupíš.
Jsou tu ještě
breezingforms crosstec.org/en/downloads/breezingforms-for-joomla.html
a Chronoforms www.chronoengine.com/
Jsou tu ještě
breezingforms crosstec.org/en/downloads/breezingforms-for-joomla.html
a Chronoforms www.chronoengine.com/
21. lis 2017 17:34 #133090
Odpověď od Jakub P
Uživatel
Díky za pomoc. Zaměstnavatel odpověděl, že je třeba něco free....tak si asi budu muset připomenout PHP.
21. lis 2017 20:39 - 21. lis 2017 20:40 #133091
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Připomínka PHP určitě nezaškodí nikdy, ale zbytečně si to komplikujete. Proto jsem tam dal ty dva odkazy. Jsou to produkty v základu free pokud potřebujete hustější funkce tak až potom za peníze.
21. lis 2017 21:16 #133093
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
free a velmi dobrý je chronoforms -
extensions.joomla.org/extensions/extensi...k/forms/chronoforms/
21. lis 2017 22:12 #133097
Odpověď od Jakub P
Uživatel
Díky, zkouším chronoforms, vzhled bych dával - na to počítání musím přijít.
23. lis 2017 10:32 #133117
Odpověď od ferino

Pokročilý uživatel
Doporučil by som Visforms, kvalitné a pritom jednoduchšie ako Chronoforms
extensions.joomla.org/extensions/extensi...back/forms/visforms/
extensions.joomla.org/extensions/extensi...back/forms/visforms/
17. led 2018 14:08 #133854
Odpověď od Milan

Zkušený uživatel
Dobrý den,
zkouším visforms v základní bezplatné verzi a zjistil jsem, že pravděpodobně nedokáže odesílat přílohu e-mailem. Do e-mailu mi přijde pouze odkaz na stažený soubor, který je v TMP.
Je tomu opravdu tak?
Na domovských stránkách jsem našel, že pro odeslání přílohy e-mailem je potřeba zakoupit plnou verzi, pokud mi to google dobře přeložil.
Jakou máte s VISFORMS zkušenost?
Děkuji za odpověď, Milan
zkouším visforms v základní bezplatné verzi a zjistil jsem, že pravděpodobně nedokáže odesílat přílohu e-mailem. Do e-mailu mi přijde pouze odkaz na stažený soubor, který je v TMP.
Je tomu opravdu tak?
Na domovských stránkách jsem našel, že pro odeslání přílohy e-mailem je potřeba zakoupit plnou verzi, pokud mi to google dobře přeložil.
Jakou máte s VISFORMS zkušenost?
Děkuji za odpověď, Milan
23. led 2018 09:09 #133920
Odpověď od marton
Začátečník
Není to asi přímo pro Joomlu, ale jotform.com má velké možnosti nastavení a funkčnosti
23. led 2018 10:30 #133922
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
zkuste chrobnoforms6 -
extensions.joomla.org/extensions/extensi...k/forms/chronoforms/
ten to stoprocentně umí, omezení má jen na max 15 vstupních polí
ten to stoprocentně umí, omezení má jen na max 15 vstupních polí
23. led 2018 13:24 #133927
Odpověď od ferino

Pokročilý uživatel
Moje odporúčanie Visforms komponenty vychádzalo z témy, ktorá ma v nadpise slovíčko "Jednoduchý" 
Preto Visforms, a možno aj preto, že som si ho obľúbil, z tých free je podľa mňa z hľadiska kvality a obsluhy asi naj.
Čo sa týka prílohy mailom, máte pravdu, toto ide iba v platenej verzii.
Zhodou okolností (keďže som sa podieľal na lokalizácii) mám aj platenú verziu, ale možnosť posielať prílohy mailom som ešte nevyužil...
Chronoforms je určite kvalitný, s obrovskými možnosťami, ale podľa mojich skúseností nie jednoduchý. Mám ho nainštalovaný na jednom webe, funguje tam všetko možné, dokonca aj multilanguage form s vlastnými prekladmi som tam rozchodil, ale bola to makačka
Ale naozaj Chronoforms má teda funkcionalitu brutálnu!

Preto Visforms, a možno aj preto, že som si ho obľúbil, z tých free je podľa mňa z hľadiska kvality a obsluhy asi naj.
Čo sa týka prílohy mailom, máte pravdu, toto ide iba v platenej verzii.
Zhodou okolností (keďže som sa podieľal na lokalizácii) mám aj platenú verziu, ale možnosť posielať prílohy mailom som ešte nevyužil...
Chronoforms je určite kvalitný, s obrovskými možnosťami, ale podľa mojich skúseností nie jednoduchý. Mám ho nainštalovaný na jednom webe, funguje tam všetko možné, dokonca aj multilanguage form s vlastnými prekladmi som tam rozchodil, ale bola to makačka

Ale naozaj Chronoforms má teda funkcionalitu brutálnu!
23. led 2018 16:31 - 23. led 2018 16:33 #133930
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
mluvíte o chronoforms 5 nebo 6?
Pětka byla pro jednoduché formuláře trochu složitější, ale šestka umožňuje dělat jednoduché formuláře velmi jednoduše
a chronoforms má i k neplacené verzi velmi kvalitní podporu, vše jsem s nimi vždy vyřešil
Pětka byla pro jednoduché formuláře trochu složitější, ale šestka umožňuje dělat jednoduché formuláře velmi jednoduše
a chronoforms má i k neplacené verzi velmi kvalitní podporu, vše jsem s nimi vždy vyřešil
24. led 2018 08:04 #133931
Odpověď od ferino

Pokročilý uživatel
Áno o verzii 5.
Najnovšiu verziu som ešte neskúšal, ale pokiaľ je to tak, ako píšete, tak to skúsim. Vďaka za info...
Najnovšiu verziu som ešte neskúšal, ale pokiaľ je to tak, ako píšete, tak to skúsim. Vďaka za info...