Přihlásit se

J 3.8.1 + K2 2.8.0

10. říj 2017 17:53 #132559
J 3.8.1 + K2 2.8.0 od Luděk Pechanec
Pokročilý uživatel
Dobrý den, na prezentaci www.zsvrch.cz mám nainstalovanou verzi RS Joomla 3.8.1 + komponentu K2 s verzí 2.8.0.
Po přihlášení do administrace ve frontendu chci napsat nový článek a tento formulář je rozházený a nefungují zde nějaké položky. Konkrétně mi nejde přidat pole příloh a pak nemohu ani zvolit zda je článek doporučený nebo ne a zda je zveřejněný nebo není.

Prosím, pomůže někdo? Kde může být chybička?

Pod starší verzí J 3.7.5 a K2 2.7.1 bylo vše OK. Děkuji

28. říj 2017 11:26 #132790
Odpověď od Luděk Pechanec
Pokročilý uživatel
Dobrý den, poměrně dost mě toto téma trápí. Prosím, dokážete mi někdo pomoci (viz výše) ? Mockrát vám děkuji.

28. říj 2017 12:30 #132792
Odpověď od Bong
Moderátor
Stáhněte si poslední PLNÉ instalace Joomly a K2.
Dále přeinstalovat Joomlu (Aktualizace Joomla - Nahrát a aktualizovat) i K2 (Rozšíření: Instalace) plnými instalačními balíčky.
Vyčistěte cache Joomly a prohlížeče... Vyzkoušejte.

Pokud je to stejné zkuste v Globální nastavení zapnout Ladění chyb systému a Hlášení chyb jestli neuvidíte nějaké chyby.

Případně sem dejte alespoň screen obrazovky, z popisu si toho člověk moc nepředstaví.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

01. lis 2017 19:14 #132846
Pokročilý uživatel
Dobrý den, provedl jsem aktualizace podle popisu a nic se nezměnilo. V příloze jsou printscreeny frontendové stránky.

k2-1 - nejdnou přepínací tlačítka Doporučení a Zveřejnění článku.
- při kluku na záložku přílohy se stránka přesune k možnosti vložení pole příloh viz soubor k2-3 ale při kliku na tlačítko se nic neděje

k2-2 - špatné zobrazení tlačítek a názvů.
Přílohy:

01. lis 2017 20:41 #132847
Odpověď od Bong
Moderátor
V administraci (backend) to nedělá?
Pak se vám tam nejspíš perou nějaké skripty... z pluginu, nebo třeba i šablony. Zkuste se podívat na stránku když si zapnete nějaký nástroj, třeba Prozkoumat prvek či Firebug,... je vidět třeba toto:

developer.mozilla.org/cs/docs/Web/JavaSc...e/Errors/Not_defined

Špatné zobrazení tlačítek a podobně je záležitostí překladu. Například COM_K2ADDITIONALCATEGORIES_LBL, znamená, že tento řetězec vůbec není v souborech překladu. Můžete si jej přidat, třeba v Jazyky: Přepsání.

Přílohy:

01. lis 2017 20:57 #132848
Pokročilý uživatel
Děkuji Bongu. V Backendu to je OK. A v tom dalším se už bohužel nevyznám. Mohl bych vám poskytnout přístup? Děkuji

01. lis 2017 21:06 #132849
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste to na info@bongovo.cz nějak se domluvíme.

02. lis 2017 15:55 #132851
Odpověď od Bong
Moderátor
Praly se tam jQuery scripty, jak jsem předpokládal. Po instalaci pluginu System - jQuery Easy se všechno chová normálně.

Poděkovali: Luděk Pechanec

02. lis 2017 17:44 #132856
Pokročilý uživatel
Mockrát Vám děkuji. Jsem moc rád, že tato diskuse je účelová, fungující a hlavně plodná díky profíkům, jako jste vy.

27. kvě 2018 15:09 #136021
Pokročilý uživatel
Přeji pěkný den Bongu,
tak se mi začal uvedený problém vyskyovatl znovu. Zaktualizoval jsem tedy na J 3.8.8 a plugin "System - jQuery Easy" na poslední verzi (myslím že to je v3.1) a chyba se neopravila. Minule jste mi psal, že se tam hádají nějaké scripty a právě vám pomohla přeinstalace tohoto pluginu. Prosím, mám někde něco špatně nastavené? Děkuji

27. kvě 2018 18:28 #136025
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslím, že tentokrát je na vině plugin JCH Optimize, zkuste ho vypnout nebo odinstalovat.

28. kvě 2018 06:45 #136030
Pokročilý uživatel
Děkuji za info. Plugin jsem vypnul a nic. Odinstaloval a také nic.