Update Joomla 3.7.5 na 3.8 error

Matejko
07. říj 2017 19:31 - 07. říj 2017 19:32 #132496
Zdravím, po update joomly z 3.7.5 na 3.8 mi skapala celá joomla, do administrácie sa neviem ani prihlásiť, vyhladzuje stále problém s SP PageBuilder. Zrejme tá moja verzia nebola v pohode s vyššou verziou joomly a prečo to odpálilo administráciu nechápem. Čo s tým? Obnovu zálohy by som riešil asi len v krajnom prípade, nakoľko je vcelku stara ... Web zatiaľ beží v pohode.

Fatal error: Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild() in /home/jc016400/terapia/web/administrator/modules/mod_sppagebuilder_admin_menu/tmpl/default_enabled.php on line 16

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od H13
07. říj 2017 19:34 #132497
Ahoj, tady je diskuze přímo u vývojáře na toto téma:

www.joomshaper.com/forums/joomla-3-8

Phoca Gallery - http://www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie (Joomla!)
Phoca Guestbook - http://www.phoca.cz/phocaguestbook - kniha návštěv (Joomla!)
Phoca Download - http://www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů (Joomla!)
Phoca Cart - http://www.phoca.cz/phocacart - e-shop,...
Poděkovali: Matejko

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Matejko
07. říj 2017 20:46 #132498
Skvelé, ďakujem ... funguje to.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Karel
17. lis 2017 19:47 #133051
Dobrý den,
po přihlášení do administrace se mi objeví Chyba HTTP 500. Forum jsem projížděl a zřejmě to vzniklo chybou při aktualizaci na verzi 3.8.0, kterou jsem bohužel nedělal já :/, takže nevím kdy proběhla. Zálohu mám pouze starou nebo už z touto chybou.
Tento návod nefunguje.

nejde ta administrace nakopnout nějak jinak?? stránky fungují bez problému.

Díky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od hrackar
17. lis 2017 20:48 #133053
Dobrý večer,

Zkuste v configuration.php nastavit hlášení chyb na maximum. Potom uvidíte co Vám to napíše. Měl by to být řetěz error_reporting nebo tak nějak. Z hlavy přesně nevím.
Poděkovali: Karel

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Karel
17. lis 2017 23:35 #133054
V tom případě mi to hází chybu:
Fatal error: Cannot declare class JInput, because the name is already in use in /home/www/vemcamara.cz/subdomains/mb/libraries/fof/input/jinput/input.php on line 39

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Karel
18. lis 2017 09:36 #133057
Tak třeba to někomu pomůže, stačilo odstranit
libraries/joomla/version.php
a jsem v adminu :) Díky za rady a ochotu.

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.