Joomla 5.3 (17 dub 2025)
15. dubna 2025 byla oficiálně vydána nová verze populárního CMS Joomla – verze 5.3. Tato aktualizace přináší celou řadu vylepšení, vyšší bezpečnost a lepší výkon.
Update Joomla 3.7.5 na 3.8 error
07. říj 2017 19:31 - 07. říj 2017 19:32 #132496
Zdravím, po update joomly z 3.7.5 na 3.8 mi skapala celá joomla, do administrácie sa neviem ani prihlásiť, vyhladzuje stále problém s SP PageBuilder. Zrejme tá moja verzia nebola v pohode s vyššou verziou joomly a prečo to odpálilo administráciu nechápem. Čo s tým? Obnovu zálohy by som riešil asi len v krajnom prípade, nakoľko je vcelku stara ... Web zatiaľ beží v pohode.
Fatal error: Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild() in /home/jc016400/terapia/web/administrator/modules/mod_sppagebuilder_admin_menu/tmpl/default_enabled.php on line 16
Fatal error: Call to undefined method JAdminCssMenu::addChild() in /home/jc016400/terapia/web/administrator/modules/mod_sppagebuilder_admin_menu/tmpl/default_enabled.php on line 16
07. říj 2017 19:34 #132497
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13

Admin
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Matejko
17. lis 2017 19:47 #133051
Odpověď od Karel

Začátečník
Dobrý den,
po přihlášení do administrace se mi objeví Chyba HTTP 500. Forum jsem projížděl a zřejmě to vzniklo chybou při aktualizaci na verzi 3.8.0, kterou jsem bohužel nedělal já
, takže nevím kdy proběhla. Zálohu mám pouze starou nebo už z touto chybou.
Tento návod nefunguje.
nejde ta administrace nakopnout nějak jinak?? stránky fungují bez problému.
Díky
po přihlášení do administrace se mi objeví Chyba HTTP 500. Forum jsem projížděl a zřejmě to vzniklo chybou při aktualizaci na verzi 3.8.0, kterou jsem bohužel nedělal já

Tento návod nefunguje.
nejde ta administrace nakopnout nějak jinak?? stránky fungují bez problému.
Díky
17. lis 2017 20:48 #133053
Odpověď od hrackar

Pokročilý uživatel
Dobrý večer,
Zkuste v configuration.php nastavit hlášení chyb na maximum. Potom uvidíte co Vám to napíše. Měl by to být řetěz error_reporting nebo tak nějak. Z hlavy přesně nevím.
Zkuste v configuration.php nastavit hlášení chyb na maximum. Potom uvidíte co Vám to napíše. Měl by to být řetěz error_reporting nebo tak nějak. Z hlavy přesně nevím.
Poděkovali: Karel
17. lis 2017 23:35 #133054
Odpověď od Karel

Začátečník
V tom případě mi to hází chybu:
Fatal error: Cannot declare class JInput, because the name is already in use in /home/www/vemcamara.cz/subdomains/mb/libraries/fof/input/jinput/input.php on line 39
Fatal error: Cannot declare class JInput, because the name is already in use in /home/www/vemcamara.cz/subdomains/mb/libraries/fof/input/jinput/input.php on line 39