přesměrování s prodlevou

Ernst
25. zář 2017 22:17 - 25. zář 2017 22:19 #132393
Může mi někdo poradit, proč funguje:
<script type="text/javascript">
    window.setTimeout(function() {
        window.location.href='http://xxxxx.cz/index.php';
    }, 5000);
</script>
a nefunguje
<script type="text/javascript">
    window.setTimeout(function() {
        window.location.replace='http://xxxxx.cz/index.php';
    }, 5000);
</script>

nechci mít tu původní stránku v historii

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
26. zář 2017 00:15 #132394
Replace je metoda, ne vlastnost. Tj.
window.location.replace('http://xxxxx.cz/index.php');

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
26. zář 2017 01:03 #132395
omlouvám, se, překlep při kopírování

ale ono právě nefunguje
</script>
<script type="text/javascript">
    window.setTimeout(function() {
        window.location.replace=('http://pentagramzivota.cz/index.php');
    }, 5000);
</script>

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Cony
26. zář 2017 01:16 #132396
bez rovnítka
<script type="text/javascript">
    window.setTimeout(function() {
        window.location.replace('http://pentagramzivota.cz/index.php');
    }, 5000);
</script>
Poděkovali: Ernst

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.

Odpověď od Ernst
26. zář 2017 09:45 #132399
chápu, díky

Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.