Pozor při upgrade na J 3.8 / Helix/SP Pagebuilder
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Nicmene i to je jeden z duvodu, proc Joomshaper nemusim. Maji dobry veci, ale zaroven zcela zasadni chyby, ktery by mne uz po 2. za par mesicu znefunkcnily web na par hodin az dnu, kdybych je pouzival na ostrym webu.

Předplatné nemám, používám SP Page Builder PRO prostřednictvím placené šablony Flex a tam to autor ještě neřešil...
radek178 napsal: Tady je reseni. Staci stahnout a nakopirovat. www.joomshaper.com/forums?controller=att...l=component&id=15455
No nevim, v těch souborech je stejná chyba jako v původních, "aceess" místo"access"...
radek178 napsal: Mne je uplne jedno, co vis nebo nevis. Muzu ti jen napsat, ze nevis. Ja to pouzil a funguje to. Jinak bych sem nepsal. Ty ses ani neobtezoval to zusit a pises sem nesmysly. Pouzivat to nemusis. Ja to sem dal jako reseni. Klidne si udelej svoje nebo cekej na jiny.
ehm... proč ten tón?
Tvoje řešení jsem samozřejmě hned vyzkoušel a poděkoval ti za něj.
Zmínil jsem chybu, která zůstala i v té opravené verzi a která byla citovaná na fóru Joomshaperu, nakolik je to nesmysl nedokážu posoudit, nejsem programátor, ale chyba to je evidentně.