Administrace pro blbce a debily
Řešíte to nějak? Úpravou admin šablony nebo nějakým "admin" rozšířením?
Díky.
Pro možnost přispívání do fóra se přihlaste.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Ty dvě věci se vylučujíMartin70 napsal: ...zjednodušil profil JCE editoru na pár nástrojů ... vkládají svoje fonty, obarvují a zvětšují text

Hledal jsem admin šablony, ale těch moc není a ani nic podobného neřeší. Koukal jsem v rychlosti na Form2Conent, Flexicontent apod., ale to asi taky není to, co hledám.
Martin70 napsal: Ještě bych potřeboval trochu zjednodušit administraci, aby se třeba u přehledu článků nahoře nezobrazovalo "Zkontrolovat, Archivovat, Dávkové zpracování" nebo v hlavním panelu "5 nejoblíbenějších článků, posledních 5 přihlášených" atd...
Tlačítka s funkcemi v seznamech "Zkontrolovat, Archivovat, Dávkové zpracování" jsou důležitá, ale nikdo je nemusí používat, když nepotřebuje, nikde se nepletou a jsou pouze v seznamech.
Moduly "5 nejoblíbenějších článků, posledních 5 přihlášených", jsou normální moduly, jenže v administraci. Nic vám nebrání je v Správci modulů skrýt.
Martin70 napsal: Ideální by bylo (to je jen moje představa), kdyby si ten článek vložili jakoby pomocí formuláře, kde by vyplnili formulářová pole Název článku, Text a eventuelně připojili obrázek a hotovo....
Podívejte se do Možnosti ve Správce článků, tam si můžete pro články skrýt nebo nastavit co potřebujete. Vaši představu lze splnit:
Možnosti zveřejnění NE
Možnosti článku NE
Obrázky a odkazy v administraci ANO
Obrázky a odkazy ve veřejné části ANO
+ vypnout editor (nechat jen textový Editor - Žádný)
Pak bude mít uživatel možnost pouze zadat Titulek, obsah článku (a i když bude kopírovat z Wordu, vloží jen text) případně připojit 3 obrázky a odkazy a jejich zobrazení přesně definované dle šablony...
Něco podobného se tu řešilo vzhledem k ovládání z mobilu www.joomlaportal.cz/forum/71-joomla-3-0-...endly?start=6#132070
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.