Přihlásit se

Joomla 5.0.3 a 4.4.3 bezpečnostní aktualizace (02 dub 2024)

Joomla 5.0.3 a 4.4.3 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 4.x. a 5.x.

Quix Pagebuilder nově

14. čvn 2017 10:51 #131715
Quix Pagebuilder nově od MaK.
Zkušený uživatel
Čau,

pagebuilder Quix od Themexpert má nový facelift, vše je přehlednější, vypadá parádně. Základní Free verze je zdarma a myslím, že pro běžné použití v pohodě postačí.

Pokud vás něco o Quix zajímá, pokusím se poradit, už nějaký pátek rozšíření používám.

Více info na www.themexpert.com/quix-pagebuilder

MaK.

--- -- -

14. čvn 2017 15:02 - 14. čvn 2017 15:03 #131716
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Daleko rychlejsi a bezproblemovejsi je od Joomshaperu. Quix pouzivam uz od bety a porad maji nekde chyby, ktery u Joomshaperu nejsou.

14. čvn 2017 16:08 #131717
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Na Joomshaperu jsem začínal, ale nějak mi nevyhovuje. Ovládání mi u něj přijde hrozně krkolomné. Je to subjektivní, každému vyhovuje něco jiného.

ad chyby – máš nějaký konkrétní příklad?

MaK.

--- -- -

20. čvn 2017 19:33 - 20. čvn 2017 19:36 #131743
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Jo, jasne. Mne skoncilo predplatny na Quix pred nedavnem a asi to neobnovim. Za prve, mne to prijde mnohem pomalejsi, nez Joomshaper. Za druhy, mivaji chyby v kodu, jak v administraci, tak ve frontendu. Navic neni mozny upravovat ve frontendu.

Ad chyby - jo, napriklad si to zkus na ruznych mobilech, ruzny varianty u tebe nebo treba primo jejich dema. Pokazdy neco nekde blbne nebo se nezobrazi spravne. To u Joomshaperu zatim nehrozilo. A je jedno, jestli se jednalo o menu nebo o nejaky elementy nebo jejich ovladani. To samy meli do nedavna na jejich hlavnim webu Themexpert. Jak to maji ted nevim, protoze na jejich web uz z mobilu pro jistotu nelezu. Navic jsem mel sileny problem sparovat licenci s webem. Za rok a pul se jim to nepovedlo. Podpora na to srala/nesrala, ale nic nevyresila. A psal jsem to primo jejich sefikovi, X krat. Navic mne prijde, ze tam maji nasranyho silene moc javascriptu. Nerozumim tomu, ale umim pocitat. Joomshaper toho tam mam asi polovinu. Proto je mozna rychlejsi.

Maji dobry myslenky, ktery nejsou dotazeny. Nejsem programator, ale nejsou tam takovi profici, jako treba v RT. To je muj nazor, u RT jsem se s takovyma chybama nesetkal. Je to podobny, jako JoomlaXTC. Taky maji trosku jiny temata, ale takovy zvlastni chyby. Mam to predplaceny a nikdy jsem nepouzil ani jedno jejich tema...

Mne se libi Joomshaper - je to rychly jako svine. Ted jsme zkusili jejich Helix na Websuportu, s free PB, sice malo rozsireni atd., ale web se nacita za cca 0,5s - 0.6s. No a pak je uplne super Joomlart, ale ten je drahej.


Nejlepsi byl Joomlashine, ten byl primo v Joomla clanku. Nebyla to zadna nadstavba. Jenze ted maji verzi 2, kterou jsem nezkousel a tak nevim, jestl to jeste maji, ale ti mne taky prisli s tou prvni verzi pomalejsi.

Dobry free jsou od RS Joomla a od JoomlaCK.

21. čvn 2017 08:07 #131745
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
Tak, já už taky pár builderů prošel. Dlouho jsem používal Joomlashine. Ten ale neustále blbnul. Po několika měsících používání mi to prostě přišlo, že je to takové "šité horkou jehlou". Joomshaper mi po uživatelské stránce nesednul a nijem mě nezaujal. Ten jsem nepoužíval moc dlouho. JArt sem osobně nezkoušel. Pak přišel Quix a ten mi sedl maximálně. Jde vidět, že je to "novinka" a chlapi na tom makají. neustále se něco přidává a opravuje. Je tam pár věcí, které mi ještě chybí, ale jsem celkově spokojený.

21. čvn 2017 08:29 - 21. čvn 2017 08:39 #131747
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
To ja taky, ale aby jim v jejich oficialnim demu nefungovalo menu a nefungovalo spravne mobilni zobrazeni, coz je ostatne problem snad vsech template od Themexpert, ktery jsem pouzival, je v dnesni dobe neomluvitelny a muzou mit milion dveste elementu. Prospikovanost Javascriptem je taky nad moje predstavy a 300% rychlost, teda spis pomalost, je pro me taky omezujici. Ja to ted zkousim s Joomshaperem. Ovladani je horsi, nez u Quix, ale zase ta rychlost je proste nekde uplne jinde. Aspon u me, pouzivam Nginx. Quix proste hledi na to, aby meli miliardu funkci, blikajici, svitici weby, vsechno v pohybu a proto maji vsude tuny javascriptu. No a protoze pouzivam sablony od RT, tak potrebuju naopak zrychlit a ne jeste zpomalit.

Ad Quix, jo, to oni porad neco delaji, ale to samy uz delaji se svym havnm webem uz asi pres rok a porad ma stejny problemy. Spatny zobrazeni menu na mobilech a nefunkcni responzivni zobrazeni na mobilech. Respektive nedobre fungujici zobrazeni.

Mne Joomlashine nikdy neblbl, jen byl hodne pomalej. Ja joomlart zkousel, mel jsem betu, jeste ji mozna mam. Fungoval velice dobre, ale ta cena je pro me neprijatelna.

Powered by Fórum