Chyba: Zdrojová URL musí byť jedinečná
Mám problém s komponentou presmerovania. Niektoré linky sa mi nedajú presmerovať, pretože vyhadzuje chybu: Ukladanie zlyhalo s nasledovnou chybou: Zdrojová URL musí byť jedinečná. Neviete poradiť, kde by mohl byť problém? Ďakujem.
Pro možnost přispívání do fóra je nutné: Přihlásit se nebo Vytvořit účet.
Plugin mám zapnutý a už ho dávnejšie využívam, ale niektoré odkazy jednoducho nemôžem presmerovať, pretože pokus o uloženie končí tou chybou.
Áno, je. Kde by som to mohol opraviť tie Zdrojové adresy? Nie je možnosť na opravu?
Samozřejmě, že je možnost opravy. Dokonce je to žádoucí.
Záleží kde vám chyba vyskakuje.
Například: zdrojovou URL, která končí v Přesměrování chybou 404, chcete přesměrovat na nějaký existující článek... a nejde to... je možné že nejen vybraný, ale i jiný článek má stejný ALIAS (ten upravíte přímo v článku)...
A nemusí to být nutně jen dva články, může se jednat třeba o článek a položka menu (a tyto mohou být schované, třeba v koši).
Že je duplicitní alias zjistíte snadno, většinou stačí podezřelý článek otevřít a hned zkusit uložit. Jomla vám to sama řekne. Nebo jej poksně změňte a zkuste znovu požít Přesměrování, jestli začne fungovat.
Záleží kde vám chyba vyskakuje.
Například: zdrojovou URL, která končí v Přesměrování chybou 404, chcete přesměrovat na nějaký existující článek... a nejde to... je možné že nejen vybraný, ale i jiný článek má stejný ALIAS (ten upravíte přímo v článku)...
A nemusí to být nutně jen dva články, může se jednat třeba o článek a položka menu (a tyto mohou být schované, třeba v koši).
Že je duplicitní alias zjistíte snadno, většinou stačí podezřelý článek otevřít a hned zkusit uložit. Jomla vám to sama řekne. Nebo jej poksně změňte a zkuste znovu požít Přesměrování, jestli začne fungovat.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.